Brzo, ali nesigurno

1. Armin pizdi kad kroati.

2. Nikolase odigrao sam tu dvojicu i fudbal. Ako dodje fudbal na drugom ok je. Ako ne dodje, ljuticu se jako ma tebe jbg.

3. a desilo mi se i to i jos mislim da je bas lokomotiva igrala promasio sam samo kako ce da ga okrenu pa sou

4. hhahaha

a sad mi naviru secanja za sva sranja, npr. kad sam dodao djokovica 1,05 kvota pre 2-3god da pojacam malo i izgubi tad posle ne znam kolko meceva ode 5 iljada jbg

pa kad sam u kesu poludim igram sve moguce pa sam 2-3k stavio na zenski fudbal mislim da je lion zenski u pitanju bio neporazene kurve 30+ meceva i izgube tad u kurac

pa jedini prelaz koji sam uvatio zvezda cuka ispratio samo sa 100din tuga
    jedini prelaz koji mi se isplatio onaj kad je sve pocelo sa nikolasom i njegovim kinezom tad sam i uzeo prelepi G3 fala ti bate za to doveka

5. Eh stara dobra vremena, nadam se da te G3 i dalje fino sluzi

6. jedina svetla tacka u mom zivotu trenutno

7. Sanjam dan da saznam presigurnu kvotu 30 i da uzmem ove pare što imam, sednem u kola i krenem od Babušnice do Subotice da uplaćujem tikete. Popijem kafu i 3 vinjaka u Subotici dok se tekma ne zavrsi izubijam Kapuna ko džukelu i krenem nazad da dižem pare polako
    Eh

8. ehh

izubijam Kapuna ko džukelu

vidi se da je san xD
    inace me galatasaraj usro za bash lijep tiket gde sam uhvatio 2 na spartak

9. e jebem ti sunce u picku stoji mi Hibernians i Locomotiva na liveu oba otvorena i ja hocu pa necu hocu pa necu...i ne odigram...

10. tako je jebite nas momke mlade

11. ja imam sve isplanirano od koga da cimam kes i kako da im objasnim da je sigurno 100% kome bih rekao da je za kladzu pa bi i oni uzeli kintu a kome ne i gde da uplacujem i kako i kada da me ne blokiraju ili snize kvotu i isplanirano kako da podizem kes i bezbedno ga prevezem

12. Solidna jedinica na leverkuzen.

13. За сад не иде шут на Реал Цска. Пап, јеси играо минус поене што си ме питао?

14. jebeni totenhem, bori se za titulu, jedan jebeni šut nemaju, ubija ih vest hem

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.