Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Nisu svi glupi ljudi trolovi neki su jednostavno samo glupi.
Krao Srbima veś mašine na Kosovu i sad je patriota.
bas ce tebi da daju norvezanke pored toliko obdarenih sudanaca sa kurcinama od po 25cm.nemas ti sanse tamo bolje idi u madjarsku
можда из сажаљења
srpkinje su precenjene u svakom smislu nemoj da se lazemo
Srpkinje su frigidne, sponzoruse i vrlo siromasnih higijenskih navika.
Ма није он идиот, он је само још један тужан лик у мору таквих хбг. Не замерам ја њему ништа ово је демократско друштво и у њему свако има право да једе говна али и да другехрани иистим притом све то без последица а што је сложићете се један велики цивилизацијски помак друштва у којем су до јуче новинари убијани по хаусторима као последњи олош.
Српкиње су међу најљепшим женама ал су нафуране и не труде се пуно у јебању, ал опет више од Рускиња које се не труде ни мало
Какве слабе хигијенске навике, какве си ти гурбеткиње јебо јадан
Vučić peder dao doktoru 2 praseta koje je kući uzgojio da dobije nalaz da ima ravne tabane da ne ide u vojsku.
Mrdni iz sela pa pricaj o srpkinjama kao najlepsim.
видио сам више свијета од тебе малоумнику
pazi da se ne zagrcnes od sendvica
Derventa nije svijet.
Труде се оне итекако ако умеш хбг. Не можеш генерализовати умеће секса у Српкиња на основу пар балвана које су ти заболе у душек и чекале да све ти одрадиш. Клинке махом
Čehinje su tri klase iznad naših
srpkinje super izgledaju ali ponasanje presmesno i primitivno..msm takva nam je nacija u vecini.
+1000
тако је Дервента хехе глупи босанчерос. па нећу се ваљда теби правдати и показивати пасош и јебачки картон
Vucicupederu, to što si ti jebavao samo u picinom parku ne znači da si gradski jebač i da su srpkinje sve neokupane smrdljive glupače.
Нисам јебо Чехиње али имам неки трип да се не бих претерано одушевио. Опет не знам ни шта очекујете у сексу па да сад правимо неку ранг листу чије су жене најбоље. За вучићапедера ово не важи јер је шкирпе