POTREBNA POMOĆ ZA LEČENJE

1. Rasni imaš pvt.

2. Rasni
    Maestru treba glavu polomiti, realno govorim.

Sta je sad uradio?

3. To je Sale jedan degenerik, potpuna suprotnost od tebe. Ti svima pomogneš a on piše i sere o parama. Otvara teme na kojima ismejava ljude itd. Pakosnik jedan obični, za ovakve stvari ne treba ban nego motka u glavu.
    Da ne spemujemo o bedniku ne treba ni pisati. Nije vredan pomena.

4. Da mu trejsujemo IP, pa da mu zvonimo? :D

5. Pa ne bi bilo loše.
    Taman uz to da organizujemo okupljanje kod njega kući.

Nešo šta se dešava u vezi sa terapijom?

6. Cekamo ponedeljak. Dace Bog da bude mesta u avionu za 28. mart. Onda bukiram karte, pa Helga salje predracun, pa Bata Sale i ja uplacujemo novac i u sledeci ponedeljak letimo za Nemacku.

Daj Boze samo da ta Helga odradi sta treba u ponedeljak.
    Pozdrav i sve najbolje druze.

7. Cek samo da se javim da imam goste. Napisacu kasnije sve za Helgu. Pozdrav.

8. Resen problem leta za Nemacku. Idemo Air Srbijom i to jeftinije nego vizz airom.
    Za Vizz nam je trebalo oko 65-70 hiljada dinara, a sa nasima 430 evra ukupno malo manje od 53 hiljade.

Polazak u Nemacku 29 ili 30 marta svejedno, a povratak je 8 aprila u kad zena primi terapiju.

Jos ta Helga da posalje predracun i svi problemi su reseni.

Pozdrav svima.

9. Дивне вијести, Нешо.

10. Ajde brate da nas obraduješ sviju, a sebe i porodicu ponajviše. Srećno!

11. Vasa sreca je za nas melem! Neka vam bude sve kako sami pozelite :)

12. Jos jedna lepa vest. Pre sat vremena mi se javila zena koja ce preko prijateljice da nam obezbedi prevoz od Stutgarta do Ulma i jos i smestaj kod nekih nasih ljudi.
    Sva vrata se otvaraju. Neverovatno. Sve ovo mi ukazuje samo na jedno. Bog je uz nas.
    To ukazuje da je ovo pravi put ka Draganinom ozdravljenju.
    Moja neka teorija je da ako je nesto po Bozijoj volji onda se to i ostvari.
    Od pocetka ove akcije sve se desavalo bas u pravo vreme.
    I to se nastavlja i siguran sam da je sve ovo put ka ozdravljenju moje supruge, ali i mom ozdravljenju. Ozdravio sam od teskih bolesti kao sto su sumnja, zapadanje u mracna raspolozenja ponekad, a sve to pod uticajem svega sto sam citao o svemu i svacemu.
    Moja preporuka svima je da se svi otvore jedni prema drugima, da podele svoje misli iako nekad negativne sa ljudima koji ih okruzuju u stvarnom, ali i virtuelnom svetu interneta.
    Sada znam da ce moje srce biti otvorenije i slobodnije nego ikada ranije u mom zivottu.
    Zelim vam da sve ovo sto sam ja shvatio shvatite i vi samo na neki drugaciji nacin. Bez bolesti i ovakve trke sa vremenom.
    Mi smo kao ljudi previse zatvoreni u svoje male svetove. NE, NE I NE.
    Otvorimo svoje svetove za svetove drugih ljudi da svi zajedno stvorimo nas mali univerzum ljubavi i dobrote.
    Jedino to ce nas odvesti pravim putem u Sutra.

Ako sam malo izgnjavio recite otvoreno, ne ljutim se.
    Vise nikada necu da se ljutim ni na koga jer sve ljude koje sretnem gledacu kao prijatelje.

Za sve vas cu biti uvek tu.
    Svako ko ima neku muku neka me pozove. Saslusacu svakoga i pomoci u skladu sa mogucnostima. Ne pricam samo o bolesti. Pricam o tuzi, depresiji, mracnim raspolozenjima svake vrste.

Sve vas volim i zelim vam sve ono sto zelim i sebi.

13. Nešo, brate, vjerujem da ti je srce puno. Nadam se i vjerujem da će nam svima biti kad se sve završi uspješno i ova tema bude završena riječima : Dragana je zdrava.

14. Niste ni svjesni koliko nas zapravo niste "ugnjavili", bar ne mene. Toliko istine ste rekli da vase budjenje moze da nas opomene sta sve mozemo da budemo, a nismo. Hvala vam.

15. Hvala na lepim recima. Ja sam samo odlucio da vise ne krijem nikada svoje emocije.
    Pogotovu one lepe.
    Mozda eto, sad mi pade na pamet da se negde otvori tema:
    Ispolji svoje emocije.
    Tu bi se delile emocije sa drugima i stvorio nas mali univerzum ljubavi i saosecanja, empatije, podrske, itd.
    Svi smo mi ponekad zeljni lepe reci koja moze da nas pokrene, da nas digne, da nas ponese u visine.
    Eto toliko za sad. Kazite sta mislite o tome.

16. Nekada je dovoljno da te neko samo razume.

17. Da, to je odlicna ideja ali ja kad sam se jednom ispoljila na forumu, isprdase se sa mnom. Samo mi je gore posle toga bilo. Nisu me izgleda ozbiljno shvatili.

18. pa eto ako imate lepe emocije na moram nekome da se pohvalim a obrnuto na moram nekome da se izjadam

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.