Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Da se i ja ukljucim u vezi fonda Vukajlije.
Svi imate moju adresu stanovanja kao i sve druge podatke. Rado cu prihvatiti na sebe da prosledjujem novac drugima, ali moram sacekati da se situacija oko moje zene rascisti. Da se vratimo iz Ulma i onda mozemo polako razgovarati o tome.
Ako neko ima bolji predlog ja se slazem.
Sto se mene tice samo da zavrsimo sa ovim pa se dogovaramo.
Moze da se otvori i nov pejpal racun.
Najverovatnije idemo 28 marta, a vracamo se 8 aprila. Zbog wizzair-a.
Pozdrav svima.
Nešto ajde moli te tvoj drug nemoj da se opterećujes sad nebitnim stvarim. Ti imaš šta treba da rešiš i na to se usresredi. Ništa sad fond, zahvaljivanje itd
Guraj to do kraja lako ćemo posle
Brisi post Maestro pls
Loša spika
Obriši ti Truće
обрисао сам. дебил.
Bude normalan 20 dana i poludi pa opet
Bem ti i Vizer i banke i kliniku i njihovu administraciju
TREBA PREVOD DA POŠALJEM U NEMAČKU
HITNOOOOOO
Poštovani profesore,
Koliko vremena pre dolaska u vašu bolnicu supruga treba da prekine sa uzimanjem leka Endoxan.
Ukoliko bude sve u redu sa avio prevozom dolazimo 29. 03 kod vas, ali još uvek nismo u mogućnosti da zbog aviona znamo tačan datum dolaska.
Dodatak za prevod
Koliko je vremena dovoljno da prođe od prestanka uzimanja Endoxana do pocetka terapije dendričkim ćelijama.
Guraj to do kraja lako ćemo posle
+123456789
Good day professor,
I hope this email finds you well.
I would like to ask you about the time period that my wife is supposed to restrain herself from taking Endoxan pills before our arrival at your clinic for treatment with dendritic cells, more precisely what is the time period required between last intake of Endoxan and start of the dendritic cell treatment.
If everything goes well we will arrive on March 29, but we still do not know the exact date because of our travel arrangements have not been confirmed yet.
Thank you, best regards,
Nenad
Treba mi prevod
ima li koga
Evo ti gore
ok
Bata Sale još ovo molim te
Koliko je vremena dovoljno da prođe od prestanka uzimanja Endoxana do pocetka terapije dendričkim ćelijama.
preveo je i to iznad
OK
Neso prazan mi telefon, neam kabl. Kazi onoj svapskoj salterusi da cete doci 29. u 10 ili 11 biraj, da nam vec jednom posalje broj racuna da uplatimo te pare.
POSLAO, HVALA
Maestru treba glavu polomiti, realno govorim.