POTREBNA POMOĆ ZA LEČENJE

1. Imaju jedno 3,4 bolja sajta za tako prikupljanje para za lecenj, skolovanje i sve zivo..
    Uplacuje se na paypal mislim ili tako nesfo

2. šta misliš o tome da navedeš imena tih sajtova

3. Mislim da ne znam tacno, znam da ima cuo sam.
    Al ajd nece mi biti tesko da izguglam.

4. Ok, pogledaj i ovo Nešo. Opet, ako ne možeš da nađeš čoveka za engleski, javi mi se.

5. Takodje nudim srpsko -engleske prevodilacke sposobnosti :)

6. Brate, nek se napiše definicija sa svim podacima za uplatu i odabere, stojaće na vidnom mestu svima koji uđu na sajt. Mislim, odabiraju se svakakva govna, kad mogu definicije Zelenog Luka da se odaberu, može i to da se napravi.

7. Ja se malo sklonim od kkompa da ne poludim, kad ono nekoliko poruka.
    Hvala vam svima na predlozima.
    Istražiću sve što ste mi napisali. Pokušaću da napišem tekst samo za takve sajtove.
    Ako ne stignem da ga završim večeras možda će mi trebati prevod za sutra.
    Sutra je naime 24 pune godine kako ja i supruga živimo zajedno.
    24. godišnjica zajedničkog života.
    Valjda će ih biti još.

8. Ja sam spremna da prevedem naravno, uz pomoc oko medicinskih termina ako ne budem znala.

9. (....KrajsleR...)
    Brate, nek se napiše definicija sa svim podacima za uplatu i odabere, stojaće na vidnom mestu svima koji uđu na sajt. Mislim, odabiraju se svakakva govna, kad mogu definicije Zelenog Luka da se odaberu, može i to da se napravi.

ALO MODOVI

10. Loksi ili The Prof nek je napišu pa da se odabere ozbiljno

11. Aj nek napise neko ozbiljno pa da odaberem.

12. Aj neka se neko lijepo aktivira da napise tu definiciju da valja

13. Da se kontaktira Prof.

14. zar je bitno, nek napiše nesadebeli, bilo ko

15. Lutjena jesi ti student ili diplomac engleskog? Tako deluješ lolo

16. Ja sam 3.godina studija. Ako imas veci nivo prepustam tebi onda.

17. Nemam nikakav nivo, ja sam pravnik. :) Prepustiću to onda tebi ali ću proveravati temu pa ako ti ne budeš mogla iz nekog razloga uleteću.

18. Evo vidjecemo kad nesa to napise, ja imam vremena svaki dan poslepodne kad se vratim sa predavanja, kao i veceras.

19. Za doniranje na tim sajtovima najverovatnije treba Pej Pal. Spomenuo sam ti ga već, možda nisi primetio, pa pogledaj i oko toga.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.