Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
A joj, istraživao sam pey pal, ali samo preko neta. Kola su mi bila kod majstora pa tek sutra ili prekosutra mogu lično do banke. Totalno sam zbunjen jer ne znam na koju karticu mogu da vežem pey pal i kako mogu da podižem novac sa njega, ali negde sam našao da i oni uzimaju dobar procenat uplate ako se konvertuju valute i još svašta.
Ne znam šta da mislim u vezi toga.
Za prevod ćemo se dogovoriti ako bude potrebno.
POZDRAV SVIMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
dajte nešto, definiciju, poster sa linkom do ove teme, bilo šta da se odabere da stoji na naslovnoj
Mogao bi i Kaizen (ako Bog da da se pojavi u skorije vreme, mada...) da stavi ovo na fb stranu ili tako nesto.
Napisao sam definiciju. Objaviću je za par minuta.
Podržite me.
Dobrota
Ljudska osobina često potcenjena od onih koji je imaju, često preuveličavana od strane onih koji je imaju veoma malo, a takođe često nipodaštavana od onih koji je nemaju u svom srcu.
Dobrota ima moć da izazove osmeh i suze kada se izlije u svom punom sjaju u srce onoga kome je potrebna pomoć.
Takođe, dobrota je osobina kjoja polako nestaje pa je samim tim sve dragoceniija i dragocenija čak i među prijateljima.
Zbog toga odgovorno tvrdim da sam ja srećan čovek koji je u svoje srce primio dobrotu mnogih od vas u vreme koje je izuzetno teško jer vodim bitku sa vremenom za život supruge.
Dobrota mojih prijatelja sa Vuke me je naterala da napišem ovu definiciju i u komentaru objavim račune za pomoć mojoj supruzi.
Iskreno se nadam da ću jednoga dana uspeti da svakom od vas vratim makar delić vaše dobrote.
Možda je najbolje naslov kao što je ova tema, i tijelo definicije njegov uvodni post na ovoj temi.
Pa trebalo bi da sve to imaš u help sekciji na paypal sajtu? Jel engleski problem?
Došli su mi gosti. Vratiću se kasnije.
Možda je najbolje naslov kao što je ova tema, i tijelo definicije njegov uvodni post na ovoj temi.
naslov svakako kao nalov ove teme
putinka napiši to da odaberem i poster napravi
evo nešine http://vukajlija.com/dobrota/725248
Ma ne to Put
Da bude identična kao post na Lenjivcu što je izbačen
odabrana, dajte poster više ljudi to gleda
http://vukajlija.com/zabava/posteri/749883
e to
Kosmo postere birajte nesmetano samo ovaj Putinkin raštikliraš i opet odabereš i na vrhu je.
Može tako i sa definicijom
ma jebeš odabire neko vreme, nek stoji ovo
Ma dobro. Kažem da mozeš ako hoćeš
ma to je rešeno, svakako se ja i čegi najlakše dogovorimo
HVALA VAM PUNO. ZELIM DA VICEM NA SAV GLAS.
HVAAAAAAAAAAAAALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
SVE VAS VOLIM KAO STO BIH VOLEO RODJENU BRACU I SESTRE DA IH IMAM.
čegi, može ovo što kaže bohor, ovu definiciju i poster samo reštikliramo