POTREBNA POMOĆ ZA LEČENJE

1. Ili da delim link od ove teme, kao na Puju?

2. Pretpostavljam da u svakoj zemlji gde ima naših gastosa postoji i fejsbuk grupa, idealno bi bilo kada bi se ovo moglo podeliti na tim grupama.

3. Pozdrav svima.
    Da li medju vukajlijasima postoji neko ko ima bend zabavnjacki ili narodnjacki svejedno, a da bi mogao da dodje na humanitarni koncert u Pozaraevcu u slucaju da mogu da obezbedim halu. Za sad preko prijatelja je pristala da nastupi Rada Manojlovic, ali da ne bude samo ona. Zbog njenih obaveza to bi morao da bude radni dan. Dakle, jos nije sigurno, ali ako uspem da oreganizujem, da li bi neko mogao da dodje.

Klinkenstajn, radim na tome, ali za sada je slab odziv. Niko ni poruku preko fejsa da mi posalje.
    Avokado. Slazem se za taj link.
    Svima hvala sto osvezavaju stranicu.

4. Zamoli ove naše vukajlijaške gastose. Ja sam poslao poruke svim adminima ove grupe koju sam pomenuo, valjda će objaviti, grupa je takva da samo admini mogu da objavljuju stvari takve vrste, inače bih to ja uradio, a pitaću jednog ortaka koji živi u Švedskoj da proba da tamo nešto uradi.

5. Pričao sam sa Dekijem sada oko ideja za prikupljanje, pa smo došli na ideju da napravimo svirku.

Radio sam već dobar broj humanitarnih svirki pa sam upućen u to.

Ideja je da se sastavi recimo 3 ekipe, bilo 3 benda ili 3 solo akta, i da se zakaže svirka u nekom lokalu malo većem, po mogućstvu. Ulaz da bude tipa 200-250 dinara, koji bi automatski išli za nju. Ostatak što se zaradi, gazda uvek može da priloži makar jedan deo takođe.
    Ja sam voljan da dođem da sviram, naravno, a znamo svi koliko nas muzičara ovde ima, tako da mislim da možemo da oformimo ozbiljan kalibar za svirku.
    To sve da se ispromoviše, event da se napravi i razradi i može da prođe jako dobro. U mojoj mrtvoj Kuli sam nakupio 30.000, zamislite šta onda dobra propaganda i svirka mogu da učine u jednom Beogradu.

Em bismo i pomogli, em bi se pošteno i zabavili.

Tako da, ako imate želju i način da pomognete u ovome, ajde da napravimo da zaživi! :)

Ne gledam često sajt, tako da me iscimajte na fejsu ako vam trebam, ima link na profilu.

6. Da vratimo temu na listu.

7. Poslao sam nekim dnevnim novinama, verovatno mrka kapa, ali vredi pokušati. Valjda ću skupiti neku siću ovih dana da pošaljem. Drž se majstore!

8. Flow. hvala ti puno na trudu i zelji da pomognes. Neka ti Bog da sve najbolje.
    Novine cu kontaktirati od petka kada kompletiram dokumentaciju koju cu im pokazati.
    Hvala jos jednom.

9. Kolko si skupio brt tj koliko fali?

10. Oko 1200 sakupljeno. Nedostaje oko 6000.
    Sav novac ider na devizni racun moga sina za koji imam ovlašstenje za placanje u Nemackoj.
    Uskoro ću da objavim imena svih koji su uplatili novac da bi im se zahvalio.
    Pozdrav i svako dobro.

11. Dobro brt pitam samo onako infornativno zanima me nemoj objavljivati to niko to ne radi radi zahvalnosti i to nema potrebe za time

12. Znam, ali stvarno bih želeo da svi na svetu znaju da postoje ljudi koji žele da nesebično pomognu nekome koga ne poznaju lično.
    Sa druge strane ima i zlonamernih, ali na njih jednostavno neću ni da mislim.
    Tebi veliki pozdrav.

13. Nešo, razmisli o platformi kickstarter. Možda si čuo za to, tu se prikupljaju pare za razne stvari, između ostalih i za lečenja. Prezentuješ svoj slučaj i pozoveš donatore da doniraju, na globalnom nivou. Ne znam detalje. Možda Brđa ili neko drugi ko zna engleski mogu da istraže više. Ili ti, ne znam, možda barataš engleskim odlično. Ako ne nađeš nekoga a interesuje te priča, javi se meni na pvt pa ću ti istražiti.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.