POTREBNA POMOĆ ZA LEČENJE

1. Naravno Kosmo, to mi je i bila ideja.

2. samo još da navatamo kaizena za fb stranicu

3. Napisao sam mu poruku tamo, sad je na nama samo da cekamo jbg

4. pa kad ne možemo ništa drugo

5. Zvao sam ga ja na broj telefona, ali ne javlja se. A moguće da mene kulira jer sam mu poslao jedno 50 poruka pre ovoga.
    Rasni je.

6. Mala ideja. Ko ima tviter nalog i prati nekog populatnog, da ne kažem uticajnog tviteraša ili javnu ličnost, mogao bi ciljano da mu tvituje i da u tvitu pošalje link na ovu temu ne bi li izazvao reakviju ili barem lančano retvitovanje. Mislim da bi ovo moglo da se razlikuje od drugih akcija prikupljanja pomoći i da privuče pažnju baš zbog toga što se razvija na Vukajliji koja je opštepoznata kao neozbiljno mesto.
    Ja sam već našao profil Ivana Ivanovića, u tvitu ga podsetio da se priča da krade fore sa Vukajlije i da ovo može da ukrade slobodno. Po sličnom principu bi mogli da se animiraju drugi koji imaju veći dobačaj u javnost od nas.

7. Obavestio sam i ja pojedine, a to za Ivanovića je dobra ideja. Nadajmo se da će upaliti.

8. Uplaticu ovih dana skroman doprinos. Zelim vam jos mnogo godisnjica, samo hrabro.

9. Za pejpel.
    Ja na njega imam povezanu mastercard i visa karticu.
    Da bi podizao i slao pare preko pejpela on mora da bude povezan sa bankovnim računom (ili visa karticom). Možeš ti da napraviš pejpel pa tek posle povežeš sa računom u banci ali dok to ne uradiš pare ostaju zarobljene na pejpel nalogu.
    Za proviziju nisam siguran koja je.

10. Dobro je sto ste stavili u odabir. Ja tako videh, nisam znao za ovu akciju. Uplaticu sutra, valjada ćemo se namnoziti da skupimo za to.
    Daće Bog da bude sve kako treba!

11. Stavite da naslov definicije bude kao ova tema, 95% ljudi uđe na sajt i odmah pređe na postere, ne upada ljudima u oko uopšte.

12. Ево да покријемо и реакције: http://vukajlija.com/reakcije/168268

13. evo da osvezimo stranicu i bude vidljiva

14. Mali skroman doprinos je otisao jutros kao cestitka vasoj supruzi za 8.mart. Najlepse zelje za ozdravljenje.

15. Poštom poslati je najbolji način za nas van Srbije. Ja ću za dva-tri dana dati svoj skromni doprinos, biće u markama, ali to nije problem zamijeniti.

16. Da prvo odgovorim svima.

Avokado- Odlična ideja za tvitove. Hvala.
    Kafa- Hvala punoooooo.
    Biće pej pal uskoro.
    Stevane- Hvala za reakciju.
    Svima što osvežavaju stranicu veliko HVALA.
    Dusansc -Hvala puno, puno, puno.
    Šalabajzer- Takođe hvala puno druže.

Trenutno stanje sakupljenog novca je 1550 evra. Molim vas da i dalje šerujete gde god se setite ovaj apel za pomoć.
    Volimo vas i pozdravljamo
    Dragana i Neša.

17. Poštom poslati je najbolji način za nas van Srbije. Ja ću za dva-tri dana dati svoj skromni doprinos, biće u markama, ali to nije problem zamijeniti.

Ne, ni slučajno. Poštari razrove kovertu a i imaju skenere na koje ide svako deseto pismo.Ovako ćeš samo ostati bez para. Pričam iz iskustva.

18. Uplaćujem štogođ čim dođem u Srbiju za koji dan. Drž'te se, biće to sve dobro!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.