Ноло

1. Nmž se odlučivati o goat statusu u individualnim sportovima a da ne bude previše subjektivno

2. Osim u manje popularnim sportovima za koje većina planete zabole kurac

3. U individualnim sportovima jedino i može, u ekipnim nikako. Jednostavno sabereš broj osvojenih titula, ko ima najviše taj je goatest.

case closed

4. Tačno ovo šmokljino, jbg u individualnim si sam odgovoran za svoje uspjehe, u timskim imas masu faktora na koje direktno utiču drugi

5. zavisi za individuelne ipak, npr, ko je goat skakanja sa motkom, sergek bubka sto osvojio 573682 medalja ili onaj ko sad drzi rekord?

al aj za tenis ne skacu u dalj i u vis, pa onda 100% moz se kaze onaj ko najvise osvajao.

osim ako uvedu da bude 6 grenslema godisnje, onda kurac.

6. sta li je sa bubkom kad smo kod toga, sad gledam on iz luganska, a tamo sranje.

7. Dobro jbg sve se svodi da je goat status u ličnom doživljaju pojedinca. Naravno potrebno je da prelazi neke granice i ističe se ali evo tipa za košarku meni lično je goat MJ i taman sad da sastave neki amalgam jokića i lebrona, goat ce mi ostati MJ.

8. realno nolo moze da zahvali ishrani i tome sto se nije vakcinisao, moze da cepa jos 3,4 god..bukv ce morati da ga eleminisu nekim snajperom nezaustavljiv je

ste videli kako peva pa spominje pradjedovsko mesto porekla iz cg, jasenovo polje vise niksica

9. Zar on nije od plemena Kuči, iz mjesta Tuzi u blizini Skadra?

10. ne, pre jasenova polja bili su u cevu ravnom gnijezdu junackom

znas ko ti je iz kuca, mirobulj kockalone petrovic, pametnom dosta

11. kuči ne pripadaju tuzima čak ni teritorijalno, nemoj da te čuje neko iz kuča plidu naljutiće se opasno hahaha

12. Achtung! Achtung! provokacion von dem boshnakien

13. Ardijan Đokaj čuveni brat na novaxa

14. Pitanje za skauza i hezna,

Jel vi iz crne gore pratite ta plemena jos ono jel znate od koji ste i gleda li se to kad se udajete i ženite?

15. Jeri boorek samo sa sirom?

16. Inace samo sa izjavim za dnevnik, naravno da ne bih gledao dal je iz istog plemena, pa nije bas toliko mali genetic pool, e sad da se oboje prezivamo djokaj pitao bih je koliko je bliska sa srkijem cisto da nam deca ne budu totally

17. naravno da pratimo, svi znamo iz kog smo plemena, ja sam npr. Vasojević iz istog bratstva kao i Slobodan Milošević znači potomkinje da mu ne diram
    ne ozb, u pravu je skauzer, nisu to baš toliko mala plemena bila, to što smo iz istog bratstva ne znači da smo u rodu uopšte, ali valjalo bi pogledati porodično stablo. mala je država ipak. uvijek mi je bilo neverovatno da srbijanci ne znaju ko im je pradeda, a ja znam momka koji po nekim crkvenim spisima iz sela zna ko mu je predak iz 16. vijeka bez sprdnje.

18. a to je li neko albanskog porijekla ili ne možeš lako da prepoznaš po dužini nogu lol čak se ni ne zajebavam

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.