Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Meni video dobar. Ovo mi je prvi video sa tog kanala koji gledam, sviđa mi se način izlaganja. Ne slažem sa sa svim stavovima, ali interesantna je priča. A svidjeće se i desničarima, jer je baš protiv Marine, ali na kvalitetan način.
Ja ba, bas ce ti desnicari gledati ovakve bulshitove i ovog lika u potkosulji sto jede govna. Pretpostavljam da je taj za abramovicku
Jaka muda biti protiv satanista danas
Ne, on je baš protiv i kaže da je Marina prevarant.
A ovaj drugi kaže da je Marina doprinijela uništenju Zapada...
A ovaj drugi kaže da je Marina doprinijela uništenju Zapada...
ахахахахахахахах
patrijarh varnava poslo unuku da unisti satanaste
jos jedno veliko bravo za spc
sad ne kapiram jel ovo pozitiva video o marini ili negativa
i cemu poredjenje sa novaxom ostaje teska nedoumica
Bukvalno su iznijeli tezu (koja naravno nije tačna, ali su je predstavili na šaljiv način), da je ona možda projekat udbe, da smo je poslali tamo da iznutra uništi neprijatelja sa svojim sranjima, da doprinese povećanju dekadencije i propasti tamo... Nisu to ozbiljno tvrdili, ali su se zabavljali malo s tom tezom.
i cemu poredjenje sa novaxom ostaje teska nedoumica
Većinom negativa, ali priznaju i pokoju pozitivnu stvar. Više ovaj bradati, a manje ovaj u potkošulji. I Đovaxa poštuju obojica. Meni interesantna onako priča, malo neko intelektualno proseravanje. Više su desničari obojica, ali dosta dobro vladaju i sa nekim ljevičarskim idejama, razumiju se u te društvene nauke, kulturologije, antropologije, kurce palce. Inače analiziraju filmove na tom kanalu. Nedavno sam saznao za njih.
Nešto mi se čini da je ovaj kanal možda osmislio dobar način da ljevičarima, ljudima poput mene koji se ne lože na Nestora npr. suptilno prodaju desničarsku priču. Kao neka šatro intelektualna desnica. U tom smislu mogu donekle biti i opasni. Npr. meni lično se ne sviđa u nekom dijelu videa kako se onaj bradati uživio u zamišljanje propasti Amerike i kao od nje da ostane pepeo, i kao Marina ih ukopala, i to njemu kao ultra kul bi bilo...
Brate koliko god da nas je Amerika jebala, moraš biti malo zao ako navijaš za propast države sa preko 300 miliona stanovnika, koja je pritom napravila neku infrastrukturu koju cijeli svijet koristi, konkretno mislim na Internet i sve to oko IT-a, a pritome njih dvojica kače svoje videe na američki YouTube od koga zarađuju i primaju takođe donacije preko američkog Patreona.
Kažem meni se svidjela priča više u smislu načina i duhovitosti, a sa mnogim stvarima se i ne slažem.
сви по 100 динара да уложе у вукајлију кад год јова спомене термине лијевичар и десничар и вукајлија ће постати јача од трећег рајха
будимо људи иако смо вукајлијаши
aj jest u pravu si, previše koristim te termine... donekle se nadovezujem na neka svoja prepucavanja sa Carom oko tih stvari, pa zato...
Jovo nema vise ni desnice ni levice, to je vreme pregazilo pre 20-30 dina nemos vise se tako pozicioniras.
Jebi ga postoje razlike između određenih politika, sad ti to zovi kako hoćeš.
to ne znaci to, desno vs levo se istrosilo u tom kontekstu
evo bukv ti si levicar sorosevac a oces se ujedinis sa srbaljima sto ti dodje kao isktrim desniscarluk, pri tome brines oko gejeva i zelene agende dok razmisljas sta bi jebo i cepas fosilca
ne ide tako bajo moj
*i onda dodjes tvrdis kako si levicar, ja se pitam koga lazes, dal sebe il ovaj nevin cvet
Zato što sam čovjek a ne neki ideološki robot. Mogu da imam o različitim stvarima različite stavove, ne moram u svemu biti jednako lijevo odnosno desno.
To je ok, al onda nemos za sebe tvrdis kako si levicar a u praksi desnicaris na max
Sta fazon 51% si levicar el to
pa to ti je skala ide od Staljina do Hitlera, iako su ta dva lika ustvari dosta blizu jedan drugom. To je kao potkovica, krajevi potkovice su ustvari jako blizu.