Ноло

1. Znaci sve je stvar konteksta, sto za jedne levicar za druge desnicar. Nebuloza doslovno

Evo imas vucelu, decko gej propagandista koji se bori protiv parada. Ili ajde nacionalista koji lize dupe zapadu a ne sme kod putina
    Sta je sad on, levicar el desnicar?

2. ili jos dalje da odemo u ekstrem, sns prodaje ukrima oruzje a ne uvodi sankcije rusiji. Sta je tu levo a sta desno

3. On ti je klasični neoliberal po pitanju ekonomije, dakle desničar. Neoliberalizam je desna ideologija. Nemoj to brkati sa ovim društvenim liberalizmom, tipa tolerancije prema manjinama i tih stvari. Neoliberalizam se odnosi prije svega na ekonomsku globalizaciju i slobodnu trgovinui jačanje kapitalizma i privatnog sektora, sprovođenje agendi MMF-a, svjetske banke, WEF-a itd. SNS sve to sprovodi i podržava.

Po pitanju društvenih stvari je takođe desničar jer tu zastupa nacionalizam, tradicionalne vrijednosti (mada ne baš doslijedno), onoliko koliko smije i može i koliko mu dozvole.

Znači on je generalno desno po svim pitanjima.

4. sns prodaje ukrima oruzje - kapitalizam, neoliberalizam, dakle desno

a ne uvodi sankcije rusiji - pokušaj nacionalističkog balansiranja, i to desno.

5. Po cemu je ekonomski neoliberalizam desna ideologija?

6. sns prodaje ukrima oruzje - kapitalizam, neoliberalizam, dakle desno

a ne uvodi sankcije rusiji - pokušaj nacionalističkog balansiranja, i to desno.

ovde si se isto osro

cus sad prodaja ukrima oruzje desnicarenje. A iza rate stoje ovi na koje drkas kurcic da su levo kojekave kamala administracije

a ovo za ne uvodjenje sankcija podvodis pod balansiranje dok zapad (ovi tvoji levicari) ga drze na vlasti bas zbog toga jer je daleko podobniji za ovaj nas zivalj nego neki evropejci levicari mejmuni

vrv je i propaganda litijuma od strane vlasti u srb klasicno desnicarenje iz tvog ugla

7. Sta je Soroseva agenda, esu levicari ili desnicari?

8. Ja govorim o ekonomskoj desnici koja je strogo kapitalistička i antisocijalistička. Po pitanju ekonomije i sam Soroš je desno.

U ekonomiji ljevica, to su ti sindikati, radnička prava, socijalna davanja, i slične stvari koje koketiraju sa socijalizmom. Soroš to nije, on ti je klasičan kapitalista, i ekonomski desničar.

A s druge strane donekle gura neke društveno lijeve ideje (tolerancija, woke, LGBT), ali nikako ekonomski lijeve.

Iako ja mislim da su tolerancija i manjinska prava ispravne stvari, istovremeno mislim da je to možda njihova podvala i virtue signaling da bi time kao pokazali kako su lijevo, iako su ustvari ekonomski itekako desno.

Ja sam u suštini iskreno lijevo i društveno i ekonomski. Ali nisam neki ekstremni ljevičar komunjara. Ipak mislim da je kapitalizam bolji i efikasniji sistem, ali da mora biti ukroćen i da moraju biti jaki sindikati i da mora biti državno školstvo i zdravstvo, i ta neka preraspodjela da postoji. Nisam ni za socijalizam, ni za divlji kapitalizam, već za kontrolisani kapitalizam, uz jake radničke politike, sindikate, i sl.

9. Cus sad soros podvala, brt nema sanse da se covek bavi tim stvarima. Posebno me brine cinjenica da on kao kapitalisticki desnicar potplacuje ove tvoje profane levicare sa fakulteta cije spike prenosis. Mada mora od neceg da se zivi jebaji ga.

10. Nisam ni za socijalizam, ni za divlji kapitalizam, već za kontrolisani kapitalizam, uz jake radničke politike, sindikate, i sl.

Jovor upravo zadao krupan udarac farmakomafiji

11. Pa ona moja tema o tome da je ljevica izgubila kompas upravo o tome govori. Pošto je kapitalističkom Zapadu neka prava ljevica koja koketira sa socijalizmom preteška za progutati, onda oni, da bi imali uopšte neki smisao postojanja izmislili su woke priču.
    Woke priča sama po sebi nije toliko loša, loše je što se to možda neiskreno gura i što se to radi da bi se odvukla pažnja od potpuno nekontrolisanog, eksploatatorskog kapitalizma i sve veće nejednakosti. Jebi ga, manje košta boriti se za prava gejeva nego dići radnicima plate. A kao ono lijepo zvuči, progresivno, ovo-ono. Ali manje ugrožava interese korporacija i krupnog kapitala, tj. ne ugrožava uopšte. Dok bi sindikati itekako ugrozili.

Sad, čak i ako se woke zloupotrebljava u te svrhe, i dalje tvrdim da sama po sebi ta ideja manjinskih prava nije loša, i ne treba zbog mržnje prema Sorošu, mrziti i one koji eventualno imaju neke benefite od woke priče, npr. LGBT populaciju.

12. da evo vozdigo ih je do nebesa trampaleo najavio da ce izbaci 15k trandzi iz usa vojske lol

https://san.com/cc/trump-plans-order-to-remove-trans-members-of-us-military-report/

13. Njegova stvar, to čak i nije diskriminacija, ako smatra da će postojanje trans osoba u vojsci biti distrakcija i remetiti koheziju. Vojska je tu malo specifična, tako da nemam ništa protiv te odluke, ali se ni ne radujem u smislu nekog trijumfalizma. Prosto kažem njihova stvar, imaju pravo uređivati svoju vojsku kako hoće.

14. Da jbg, malo postalo zaebano voditi globale ratove sa trandzama u prvim redovima. Treba preispitaju tu odluku neka vide šta je najbolje za njih.

Situacija je malo specifična. Recimo ako se radi o ženskom sportu sasvim je drugačije.... aj ne kenjaj jovore vise prolivaris de god stignes

15. jbt upravo si izneo tezu da soros manipulise zapravo sa ugrozenim grupama al da na kraju to mozda nije lose za njih... samo nisi objasnio sta je to dobro za njih

valda to jer ces ti preko neta da ih podrzis i odglumis liberala

16. Druže može neko manipulisati i sa djecom u Africi tako što će im nešto sitno donirati, da bi na tome dobio neke simpatije ili političke poene, ali to ne znači da je loše slati donacije u Afriku.
    Isto tako ako se prava neke grupe koriste da bi neki sticali političke poene i glumili kako su veliki ljevičari, to ne znači da su prava te grupe nebitna, a još manje da tu grupu treba hejtovati.

17. tako je Jovore moj, moze neko i jebati kurvu i davati joj pare dok ona prehranjuje decu.

Pa Sta je Tu LoSe. Deca moraju nesto jesti

18. Ima forvardujem ove tvoje postove onom azdejkovicu kome vec cisto da znaju ko ih suportuje i na koji nacin

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.