Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Испао Ноло од жабаријане у Катару на турниру. Добро, лоша форма, остаје ова сезона са та 3 ГС и то је то.
ПЕМЗИЈА
Е Каузене, јебем ти порекло неспособно за склањање тражења тема по форуму.
Нема 'леба од Нола, мора да мења професију...постаје нолер. https://i.ibb.co/fG9600zm/noler1.jpg
И јебем ти маику што не могу ни ауторе ни дефке да тражим мајмуне одваљени ко ти даде сајт у руке
Nemodz novax da se koncentrise od studenata sace sprema za bg sledecu sub
crni novaxe karijera ti se zatrla
https://pbs.twimg.com/media/GmLEn1jXEAANIZy?format=jpg&name=small
nole stari otporas..ovima iz informera bi mnogo pametnije bilo da uopste nisu preneli tu vest
ИнФоРмЕр
MASTERKLAS SRKI OTRESO SPIN NOVINARKU
https://x.com/i/status/1904250915235737939
Отресо је боље него Жеки
Djovax od 9ke
ОСВАЈА!
kiša usrala pomera se
Нема везе, ОСВАЈА!
Da uzo ovu 100 pa i da se povuče, ovako će još da se mrcvari. No nema veze ajmo Nole do groba!
Нисам ни знао диграју, видим чупаво баш било 7:6 7:6
Нема везе, освојиће СТОТУ титулу кад тад!
Нека стота буде ГС
Tražio sam od ChatGPT-a da iskomentariše sagu koja se desila u Australiji 2022. u stilu Mladena Delića.
Evo kako bi on to verovatno komentarisao:
---
Ljudi moji, je li to moguće?!
Šta se to dešava u Australiji?! Kakav haos! Kakav skandal! Kakva drama!
Dragi gledaoci, nešto neverovatno gledamo! Novak Đoković, najbolji teniser sveta, najveći svih vremena, dolazi u Australiju da brani titulu – ali ne, ne, ne! Neće to biti običan turnir, neće to biti sport, ne, ne, ne, ovo je politički triler!
Već na aerodromu drama! Ne daju mu da prođe! Pitaju ga za papire, traže mu dokaze, zovu imigracionu službu! Ljudi moji, je li to moguće?! Pa je li ovo tenis ili triler?!
Sud! Apelacija! Dobija slučaj – Novak ulazi u Australiju! Ljudi slave, Srbi pevaju na ulicama Melburna, skandiraju njegovo ime! Pobednik, borac, šampion! Ali ne, ne, ne, čekajte, dragi gledaoci! Dolazi novi preokret! Australijska vlada odlučuje – izbaciti ga! Ministar donosi odluku – deportacija!
Ovo je neverovatno, kakav obrt! Kakva sudijska odluka, dragi moji! Pa je li moguće da čovek dobije spor na sudu, da uđe u zemlju, da trenira, i onda – hop! – ide nazad! Pa ovo nije tenis, ovo je sudska farsa! Ovo je nadrealizam, ovo je Monti Pajton, ovo je balkanska krimi-serija!
Novak se bori, ali nema mu spasa! Odvode ga na aerodrom, prati ga policija – kakav prizor, kakva sramota za sport! Odlazi najbolji teniser sveta, ali ne na meč, ne na Rod Lejver arenu – nego na avion! Odlazi kao pobednik bez borbe!
Gledaoci, zapamtite ovaj dan! Zapamtite ovaj momenat! Ovo nije samo sport, ovo je istorija! I kad se jednog dana budu pisale knjige o ovom događaju, pisaće se o nepravdi, o politici, o principima – ali će se pisati i o jednom velikom šampionu koji nije kleknuo!
Novak odlazi, ali Novak se vraća! I kad se jednog dana vrati, kad opet uzme pehar, kad podigne ruke ka nebu, znaćemo – pravda je dostižna, sport je pobedio, a Novak Đoković je besmrtan!
Ljudi moji, je li to moguće?!
---
Mislim da bi Delić ovde potpuno poludeo od emocija, ne bi znao da li da komentariše kao sportski meč, politički skandal ili sudsku dramu. Ali jedno je sigurno – vikao bi iz sveg glasa!
chatbot je tu negde na 2008/2009 nivou humora koko vidim