U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
brate krivo mi ako ispadnem u pravu (nisam cara), al pocinje da mi izgleda da je djovak postao politicka igracka, vladi koja je namirisala da ima narodnu podrsku da ga razapne ko jarca. pominju pritvor jbt, zatvorili ga u sobu sa pandurima.
nada je da ce da prenoci tu u pritvoru i da izadje da igra turnir, ali sad sve zavisi od toga kako ce opipati javno mnjenje tamo politicari.
https://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2022&mm=01&dd=05&nav_id=2083522
australijanci skrenuli sa uma, nije se zajebavati sa njima sa ovim.
da bilo koji drugi prebacivac loptice preko mreze ovo radi svi srbi bi ga listom popljuvali, ali posto to radi djovak nalaze najprizemnije argumente ne bi li ga opravdali i predstavili kao nekakvog heroja koji se bori protiv sila tame
bukv ne postoji veca bezmozgaska gamad od fenova novaka djokovica na kugli zemaljskoj, ko god poseduje zrno samopostovanja jednostavno ne moze a da ne zapisa u prolazu i njega i njegove obozavaoce
nije bas tako skauzer
trenutno najverovatnije cekaju jutro, da se probude relevantni politicari da ga izbace iz zemlje ili stavec. mozda ga i puste.
Hahahhahahah
Jok, vratice ga. Mora malo drkanja da ne ispadne sve tako easy. U sustini sve je vec reseno samo tamo neka budala mora da dobije po njonji. To je sve
Ovaj skauzerov post bas vonja na ostrascenost
Prave su piramide, po nekim tvrdnjama najstarije, vazduh u njima je retko dobrog kvaliteta, prodaju nekakvu flaširanu vodu za koju tvrde da je iz nekog jezera ili izvora i čuda neka čini - šta je to i da li izmišljaju ne znam, masa svega toga je još uvek zatrpana i neotkrivena tako da je moguće kretati se po okolnim tunelima uglavnom. Ali da piramide su autentične, ne zajebavam se, idi tamo i vidi sam, blizu je.
Ovo sad sa Nolom je ugadjanje narodu i pokazatelj koliki su svi skupa degenerici. Da ti ljudi imaju bilo kakvu moć ne da bi ga šutnuli odavno, već se o tome ne bi dva meseca unazad ni govorilo - nisi vakcinisan, paljba. Treba naložiti australijanske redneke da preziru jednog čoveka umesto takozvane vlade koja ih jebe ko male majmune, i poći će im naravno za rukom, jer su ljudi zaista mali majmuni koje možeš da jašiš kako oćeš.
Kako god - igra, ne vole ga, trista polemika oko toga gde je, koliko puta dnevno se testira i kad je kakio i piškio, dobija, ne vole ga i dalje, gazi Nadala, uzima finale, tapšu mu ipak na kraju, mada pobedjeni dobija jači aplauz. Generalno, onaj smešni premijer i takozvana vlada su, što bi danas rekla deca od osam godina, izduvali kurčinu.
Jeste bas je taj premijer ispao jaje kad je tvrdio da nevakcinisan ne moze da dodje igra. Rade kompleksi sad max
Ne samo da rade kompleksi već je gadan trenutak baš. Čuo sam se sa kumom danas (Sidnej), uslovljavaju im decu da moraju da budu vakcinisana ako su 6+ inače nema idu u školu. Matorima su rok izmedju druge i treće doze pomerili na tri meseca, u suprotnom nema da ideš na posao i ostalo. Nisu ljudi ni tamo baš tolike budale, samo su ih ovi dobrano i profi zajahali, i ljudi ne umeju da se otmu. Svakako su i besni, i taj bes valja nekud usmeriti, a Nolo je idealna figura - čovek simbol, zatucani Balkanac itd. Opet lakše je mrzeti Nola nego politiku i muriju, jer em ne može da te bije i maltretira, a i poželjno je suprotstaviti mu se - bolje nego muriji na ulici svakako, ovi mlate ne pitaju. Sve su to moj Carimire mlaki, povodljivi podanici i beskičmenjaci, koliko sutra bi ubijali Indijance mačetama ili gurali Jevreje u gasne komore, samo da sačuvaju sopstvenu bulju. Ljudi bez muda, časti, karaktera, budućnosti.
nikad nisam gotivio djokovica ali sada..on je moj heroj..
Izgleda ce morati da se vakcinise
Napokon. Novax postaje vax kada primi vakcinu
pa kako da igra ako se vakcinse.bolece ga ruka, bice malaksao..nece da se vakcinise nole nije lud
Sad tek nema načina.
Mozda u nogu moze vaca. Ili da obeca ako osvoji
Al evo, da ne ispadnem noob hijena koja laje, da je Fed nevakcinisan i da je našao neku mutljavinu da udje u Aus, niko ne bi maknuo prstom, da.
Bas se osramotio. Umesto da se ubode i spasi svet ono nole kromanjone
Sta fed, verovatno pola tamo ovih bogatih nisu vakcinisani, posto nije istrazen efekt dopingovanih antitela, samo nisu resili da idu glavom o zid