Ноло

1. Graktanje je pocelo od kad je odbijen, i slavljenje drkanje pametovanje.

Sustinaki se to podvodi pod autosovinizam, jer krava je crkla jelte.

Ofiralo se sve vreme i kada je bilo njet samo je krenulo 3 2 1

To puno govori o vama braco cigani

Ostajem pri ovom. My realtime zapazanje

2. To govori da nas boli kurac za nevakcinisanog manijaka

3. izgleda da su tri igraca pustili sa istim papirima.kakvi smradovi poremeceni.nego sta bojkot i provociranje one pripizdine.samo sto nece on to da radi.i jbt nece covek da se izjasni jel vakcinisan ne bi ni ja javno nikad ni da sam vakcinisan.onda posebno.sta je sledece --da pitaju ljude a jeli jel ti neko u porodici izvrsio samoubistvo.a jel si lezo nekad na nervno

4. kierkegaard
    To govori da nas boli kurac za nevakcinisanog manijaka

Ne, vec da vam je jako stalo da fejluje, sem celta.

Zap seve mr no hotul i jos par debila da

5. Naravno da mi je stalo da fejluje kad je glup. Nisam bas toliki govnar da navijam da ga neko izduva a pametan decko. Ovaj je znao da ce da ispusi, kakav ft1p, odlican tretman, jako sam zadovoljan sa kenselovanjem lika koji oce preko reda

6. Pa sta onda drkas kurac da si indiferentan.

Napusavas ejdusa a kandidujes se za kurcinu.

Tisina

7. Dečice moja, nemojte da budete kao Australijanci. Odnosi se na ove koji likuju nad Novakovim problemima. Ajde malo hrabrosti da pokažete. Vi što ste kivni na Novaka - na noge lagane pa udrite po kriznom štabu i po ovima što vas lažu iz dana u dan.

8. Nije Novak kriv što ste vi ispali naivni a po svaku cenu hoćete da svi budu takvi.

9. Slušaj care, budeš li se nastavio obraćati bilo kome tim snishodljivim 'dečice', crno ti se piše.

10. Pitanje za celtaru

Ciji print bi trebao biti u konzulatu?

11. nekog mladog matematicara heheh

12. Tesla, Zivojin Misic, Josif Pancic, Milutin Milankovic, Milunka Savic...

13. Pa i novax je obj deo istorije

U cemu je problem. Ako vec nemamo vecih genija uzimamo onog kojeg imamo koji kurac.

Nema koka veze sa tim, on samo radi svoj posao, secas se

14. Tesla ti je isto hrvat veci nego novax zaperdo

15. valjda stavljaju slike nekih aktuelnih znamenitih licnosti.tesla ima muzej spomenik itd

16. i nole ce da ima spomenik

17. Cak ni Hrvati vise ne govore da je Tesla Hrvat.

18. Cara
    T R O L U J E
    R
    O
    L
    U
    J
    E

19. Cak ni Hrvati vise ne govore da je Tesla Hrvat

Ne, samo printuju teslu na kovanici eura.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.