Ноло

1. frustrirani su jer znaju da su pojeli govno sto su se vakcinisali ili su bili ucenjeni pa sad misle -e kad su ucenili mene onda mogu i njega ko ga jebe.
    kao da se nole pojavio sa nuklearnim oruzjem u australiju tako se ponasaju.a oni svi vakcinisani zasticeni

2. Zvanicno smo antivakserska drzava

3. Zap izbaci sve pls

Dovati se i milice i naseg druzenja

4. Btw potičem od duge linije cetnickih/komitskih vojvoda, tako da mi je pesma zali zare druga himna

5. Internet zeli da postis lolo

6. Secam se u Veneciji na markovom trgu megabilbord fedex - 15god cca

Ne vidim zasto bi average sui bilo blam od toga

zato sto je u veneciji i reklama za juru ili stavec.
    ovo je u konzulatu, i slika na zidu ko tito. bar da su vucica stavili.

ako ne vidis razliku, ne znam sta da ti kazem.

7. Ok. Zaboravio sam da nisi drzavljanin

8. Kimi Räikkönen
    Btw potičem od duge linije cetnickih/komitskih vojvoda, tako da mi je pesma zali zare druga himna

> verovatno ima crn ten i crnu kosu ko i ja i kad bi smo radili ono genetsko sranje 23andme bilo bi barem 75% turkish

9. Ok mi je to za konzulat svakako.

10. Srećan vam post i Badnji Dan prijatelji, u zdravlju i miru Božić da dočekate.

11. nego, da ispadnem i ja cara sto se kladi na sve.

ima advokate, podneli zalbe, otiso u hotel, pustice ga za bozic ili tako nesto ako su pravna drzava. da prodje australijski dan, da svi vide po vestima.

ako ne, jebi ga.

sve u svemu, konsterniran sam

12. Ok mi je to za konzulat svakako.

pa nije. ne znam kako da ti kazem, ali ako se od cele srpske sadasnjosti ponosimo na djokovica, nesto je poslo debelo naopako.

13. pravna drzava moj kurac.iskoristili njega da dresiraju svoj narod.

14. Слажем се да треба да проба дизгура ово до краја, ако не може, тотални бојкот Аустралије, типа да се појављује на јавним местима у мајици Аустралија да пуши курац, само нешто креативније

15. pa nije. ne znam kako da ti kazem, ali ako se od cele srpske sadasnjosti ponosimo na djokovica, nesto je poslo debelo naopako.

Bilo bi da nije to sto jeste u globalnom svetskom poredku

16. Uostalom ne ponosi se niko novakom, nego rezultatom.

17. Drkate na hamiltone vudse mamine mame ali ovaj je bas fejk

18. Oduzece nam novaka, al dace nam prolaz grupe na SP, nekako prizeljkujem taj scenario. Menjao bih sve GS za jedno polufinale SP

19. Zap to je bas kmetovski pristup sry

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.