U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
uuu
Ne znam otkud ti taj fetis italijom prvo pominjes federera u veneciji pa onda monalizu umesto djokovica.
Sta, ako je italijansko onda je fensi, dakle to celt pokondirena tikva voli.
Nubara si ti, jesi.
Gospodin gaztos sa parama u dzepu doslo vreme za identifikaciju
Celte, mojne zapujes
Teo bi recimo josifa pancica al novax je ono sramota srbije
Ne možeš Celte neki tamo šljakerski narod treće klase da predstavljaš kao potomke Tesle, heroja...Štatijaznam. V neće da kače jer bi morali da ga gledaju po čitav dan, a i ljudi koji bi ulazili unutra da rešavaju neke papire, kad bi videli ovog, ostali bi zauvek u Š. Ovako kompromis - sportista, nije ružnjikav, vrv ima i neke pare po švajcarskim računima.
Celte, ti nisi noob
Ti si doobil
ti si debil caro sto mi pricas da sam debil.
sramota srbije nije, daleko od toga. ali nije ni svemoguci svetac, prvenstveno je covek, a ljudi su generalno govna i debili ko sto kazes ti.
treba se fokusirati na dela. i to samo dobra. ne na ljude.
a mi se fokusiramo na ljude. a ljudi razocaravaju.
psovacete vi djokovica opet, ko kad je gubio dok je se jebao sa onim imazom, to vam garantujem. pogotovo ako ste ozbiljni sad.
Jbt nekad su hotulovi bas bili gazeni ovde sada tumaraju neokrnjeno
novak pored toga sto je uspesan sportista on je i filantrop
treba se fokusirati na dela. i to samo dobra. ne na ljude.
Jok, svemoguci je svetac. Ti sve vreme vorsipujes mesijanski stav ja pricam da je rolex patriota.
Raskrinko si me lolo
I nisam reko da si debil, nego doobil, to je mix debila i nubare
jeste, uz to je vernik i patriota, kosmpolita, vrlo pametan, a takodje skroman. elita ali i dalje ume sa narodom. umeren i strastven. poznaje mir i siri ljubav, a inadzija u dusi, kosmonaut i naucnik. vrsni diplomata i politicar, razume se u biologiju i energiju.
a jbg sta drugo i moze.da prica protiv vlasti mnogo veliku frku bi napravio ili nedaj boze da pruza podrsku nekom iz opozicije.zamisli nola kako hvali boska ili palmu..
Hahaha celt jbt batali blic zenu pls o cemu pricas
Celte na kraju zbog tvoje umerenost vs zap i ekipica sumnjam da si sustinski najveca kucka iz razloga jer si intelektualno iznad ali ipak prolivaris jbt
Na novax temi ofc.
Nolo - pljuje vakcinu, ljudi se ne vakcinišu i umru.
Nolo - podržava vakcinu, ljudi se vakcinišu i umru.
celte.definitivno je nas najbolji sportista svih vremena.daje i pare za lecenje deci.msm sta vi ljudi hocete vise.koga da stavimo umetnika cecu.zivih naucnika nemamo.posebno ne nekih koji nesto znace u svetu nauke.
da, toliko je voljen da je uspeo da ga zamrzi 95% zemaljske kugle i da ceka samo da ga neko jebe, sto australijski politicari pogledali, i na zatvorenoj sednici resili -ocemo da ga jebemo za primer? -aj, dobicemo glasove za to
bukvalno su pogledali, nasli lika na kom mogu do mile volje da se izivljavaju zato sto ga niko ziv ne podnosi, i to rade.
to je sve samo zato sto je srbin, a nas svi mrze, to je zbog toga.