Svi srećni sem malo Noloa, mada on ima najviše razloga za sreću, ostao je čovek. Avaxi srećni, vaxeri srećni, Zapata srećan, aus premijer srećan, njegovi podanici i dalje robovi - al sad su srećni robovi, i ja sam iskr. srećan zbog Noloa. Milina.
Čekaj znači Irving može da igra ali samo na gostovanjima hahhahahahh šta koje pičke materine. Šta kao kovid je mnogo jak u bruklinu mnogo jače udara poremećene antivaxere LOL. Clown world jebeni
Velik keš u pitanju, izgubili tri tekme za redom, a vijaju prsten, Durentula i Harden moraju to da uzmu, džejzi takodje. I Kajri igra naravno, ima i u NY da igra ako bude trebalo. Sve može :)
Nego - zašto su Nolou oduzimali telefon uopšte na tih 7-8 sati, kojim pravom?
Simpatičan citat koji oslikava ovo ludilo koje se događa u svetu:
"Prvi put u istoriji vakcina ti osigurava ulazak u bioskop, restoran ili na koncert, ali ne i imunitet protiv bolesti za koju si se vakcinisao."
Tebra, zamisli da si taj lik iz Đovakovog anturaža što je bio zadužen da mu završi vizu. Ima da ga nema jebote. Srki ima da ga zatvori u neku tamnicu gde će da ga rejpuju 24/7.
Čekaj znači Irving može da igra ali samo na gostovanjima hahhahahahh šta koje pičke materine. Šta kao kovid je mnogo jak u bruklinu mnogo jače udara poremećene antivaxere LOL. Clown world jebeni
Smece mi je sto mi je jesno da po defaultu celt vise ceni misljenje i stav premijera viktorije nego sv sportiste no1
sta seres konjino, vise pljujem australiju od svih vas za ovo. Ko sssr u najgore vreme.
Ustvari i za ostalo, kazem ne da su govna ispali slucajno nego su ga namerno nasankali da se vakcinise. Tj sto kaze smoklja, kao djokovic izvadio pogresnu vizu, kurac moj dali mu pogresnu vizu u ambasadi.
Tebi se ne svidja sto ispadas glup i sto ti ja to pricam, a tebi mnogo bitno ovde virtuelno da budes neko najispravnije mudo a svi mi glupi pa mi ubacujes reci u usta koje mozes da napadas posto ovako nemas sta, jer si ostao bez argumenata.
Jer si debil, a mnogo ti je bitno da ne budes. Zato te drkam, inace sam istog stava za ovo ko ti.
Dacic nema problem da promeni stav.
Jbt pricamo o britanskom protektoratu.
Premijer viktorije je nezavisan kao average precednik mesne zajednice u backom monostru.
Svi srećni sem malo Noloa, mada on ima najviše razloga za sreću, ostao je čovek. Avaxi srećni, vaxeri srećni, Zapata srećan, aus premijer srećan, njegovi podanici i dalje robovi - al sad su srećni robovi, i ja sam iskr. srećan zbog Noloa. Milina.
Obj bolji scenario za win nego da je usao preko vace i cipa
Tad bi popaso u prvm kolu
Celte konsterniran sam nekim tvojim stavovima i ubedjenjima
Nisi normalan jbt
Da pojasnim, odnosi se na pacifizam prema autotoritativnom stavu tamo nekog random politicara koji to po difoltu radi zbog para i malih muda
Kako to uopste mozes uzeti kao faktor u konverazciji. Kao kada bi se pozvao na Dacica.
E dacic reko bice tako i vucic.
Caro šaltamo se sad na Kajriirvinga, vratio se eno kida naš mili ravnozemljaš.
Ček ne kontam el primio vakcinu crnja? Kako ga pustili da igra?
Moja vax hijerarjija jeste
Celt > zap > all those hotuls
Neprimereno, ali eto skoring bio vazniji od vacc satusa
Smo jbt jok, nismo u temi apsurda.
Najzdraviji vegan planete dobio sut u guzicu jer nije savitljivi noob
Velik keš u pitanju, izgubili tri tekme za redom, a vijaju prsten, Durentula i Harden moraju to da uzmu, džejzi takodje. I Kajri igra naravno, ima i u NY da igra ako bude trebalo. Sve može :)
Cisto se pokaze da komunizam kapitalizam isti kurac
Malo da izbleji. Na kraju krajeva od nijih treba da legne kes. Ko placa taj slusa muziku jbg.
Zato i slusamo bozoa vrecoa
Simpatičan citat koji oslikava ovo ludilo koje se događa u svetu:
"Prvi put u istoriji vakcina ti osigurava ulazak u bioskop, restoran ili na koncert, ali ne i imunitet protiv bolesti za koju si se vakcinisao."
Tebra, zamisli da si taj lik iz Đovakovog anturaža što je bio zadužen da mu završi vizu. Ima da ga nema jebote. Srki ima da ga zatvori u neku tamnicu gde će da ga rejpuju 24/7.
нАуКа
sta seres konjino, vise pljujem australiju od svih vas za ovo. Ko sssr u najgore vreme.
Ustvari i za ostalo, kazem ne da su govna ispali slucajno nego su ga namerno nasankali da se vakcinise. Tj sto kaze smoklja, kao djokovic izvadio pogresnu vizu, kurac moj dali mu pogresnu vizu u ambasadi.
Tebi se ne svidja sto ispadas glup i sto ti ja to pricam, a tebi mnogo bitno ovde virtuelno da budes neko najispravnije mudo a svi mi glupi pa mi ubacujes reci u usta koje mozes da napadas posto ovako nemas sta, jer si ostao bez argumenata.
Jer si debil, a mnogo ti je bitno da ne budes. Zato te drkam, inace sam istog stava za ovo ko ti.
Cara strawmanuje debelo, samo da ubaci bilo sta da dokaze kako je on pametan a ti bas tolko glup.
Kompleksas najgori
1. Vratio sam Mylycu na sajt da se blamira.
2. Isponižavao u više navrata Caru i Melkora, zaključno sa AO sagom, shout out to Vlada Viktorije
Who da real MVP?