ok jebi ga kad sve shvatas ozbiljno, ja sta da ti radim
ha ha ha
kazem, ako vec falsifikuje sa ovim testom, sto se se vise cini da jeste, mogo je isto to i sa vakcinom. ali ne, on falsifikuje za vise ciljeve, ne radi on to zbog toga da se uvuce na aus open
I sustinski ovo pisanje i autoprozivke za srbe prema difoltu apropo nole situacije je bas za onaj citat da nam pored domacih izdajnika neprijatelj nije ni potreban.
Odlično i visokointeligentno poređenje ovo sa messijem, nije kao da je lik iz nedelje u nedelju igrao profesionalno za fudbalski klub koji je igrom slučaja iz Barselone pa je zbog toga rešio da bi logistički više smisla imalo da živi u tom gradu. Skroz identične situacije, bravo za logiku.
ma pustice ga u ponedeljak da igra jbt, nije na australiji da resava koliko se lako vadi laznjak pozitivni/negativni test u srbiji, i dal mi sprovodimo nase zakone ako je neko pozitivan pa ode na slikanje ili gde vec, a ono treba da bude u izolaciji ili stavec u srbiji vazi ako vazi.
samo, morace djovak da grli dosta drveca dole da upije dovoljno pozitivne energije da osvoji AO posle, jer garant su mu u hotelu u hranu dodavali krisom gluten.
Ne znam celte, pozitiviram max tvoj stav ali blize sam onom tvom ranijem stavu da ako su jeli govna jesce do kraja. Proterali su i cehinju koja odigrala vec jedan mec.
ha ha ha
Jedino ovde falsifikuju mediji.
brate kontradiktorno je biti u paranoji od jebene vakcine i kenjati nekom o strahu
a da sam gastarbajterska kmetina, jesam
Nije seve, ja nisam u strahu od vace. Zasto. Pa nisam i ne moram da je primim.
Paranoja je zapravo kada se vakcinises. To je true paranoja.
Jer sta bi se moglo desiti ako ne pristanes
I sustinski ovo pisanje i autoprozivke za srbe prema difoltu apropo nole situacije je bas za onaj citat da nam pored domacih izdajnika neprijatelj nije ni potreban.
https://www.google.com/amp/s/www.vijesti.me/amp/584265/mats-vilander-zelim-da-djokovic-pobijedi-australijske-politicare
mrzega jer je goat.da je dzordan bio neki grk sumnjam da bi bio tako popularan.pa ameri kazu za teslu da je amerikanac
Nit ga mrze nit ga vole. Dobar je da se debilne mase nauce pameti jer je slucajonst.
Uporedimo recimo eliminaciju rusa na vec dva OI zbog dopinga.
A za usa sportiste ta pravila ne vaze jer njihov komitet garantuje za njih.
O cemu pricamo. Dal se i jedna zemlja usprotivila tome.
I zasto nije.
E sada kada bi novax uzeo usa pasos kapiram da bi ga zap sevast i celt vise jace bolje podrzavali.
Ionako odjebo odavde da ladi kurac u Monte Karlu, ne bi se tu mnogo promenilo
Jok, treba da zivi na dorcolu
I samo tu
Ko je kad zamerio iz argentine recimo mesiju sto zivi u barsi i u spa placa porez
Jeste neka random budaletina nije problem
I obj zasto mu pise srb a zivi u mc a tamo placa porez
Odlično i visokointeligentno poređenje ovo sa messijem, nije kao da je lik iz nedelje u nedelju igrao profesionalno za fudbalski klub koji je igrom slučaja iz Barselone pa je zbog toga rešio da bi logistički više smisla imalo da živi u tom gradu. Skroz identične situacije, bravo za logiku.
I obj zasto mu pise srb a zivi u mc a tamo placa porez
Šta me zabole kurac šta mu piše kad nije ovde sa mnom da ušmrkava toksični vazduh. Fejk srbin tbh
ma pustice ga u ponedeljak da igra jbt, nije na australiji da resava koliko se lako vadi laznjak pozitivni/negativni test u srbiji, i dal mi sprovodimo nase zakone ako je neko pozitivan pa ode na slikanje ili gde vec, a ono treba da bude u izolaciji ili stavec u srbiji vazi ako vazi.
samo, morace djovak da grli dosta drveca dole da upije dovoljno pozitivne energije da osvoji AO posle, jer garant su mu u hotelu u hranu dodavali krisom gluten.
ili to, ili direkt u zatvor, trece nema.
Pa zato sam to i napisao jbt. Koliko jos sportista zivi u monaku i koga boli kurac.
treba mu neko kaze da moze da dodje na vukajliju da sere ako se smara u sobi tu, a ima internet.
doduse, prc, treba ti 50 poena ili kolko bese sto sad nema sanse da skupi do ponedeljka. u svakom slucaju, trebao je ranije da razmislja
Ne znam celte, pozitiviram max tvoj stav ali blize sam onom tvom ranijem stavu da ako su jeli govna jesce do kraja. Proterali su i cehinju koja odigrala vec jedan mec.
nisu rekli joj aj u karantin pa na zalbe ako oces ko djovaku, ona rekla screw you guys I'm going home