Ноло

1. Pa ok popizdela na govna.

A drugih 20+?

2. Da video sam i da je rekla da je i novax kriv i zeli mu da igra.

Lepo

3. Ne znam celte, pozitiviram max tvoj stav ali blize sam onom tvom ranijem stavu da ako su jeli govna jesce do kraja.

e vidis, ja sam polagano presao na drugu stranu. sudstvo-vlast je tamo malo bolje uredjeno nego kod nas, vlast je dovoljno nadrkala kolko je moglo da se nadrka, sudija ce proceni nesto tipa viktorija jeste, federalno nije kurac palac, ponistili su mu vizu pod pritiskom nedovoljno informacija, policajci pokvarili forenzicke dokaze, obrisali krv i nisu mu ocitali ono "you have right to remain silent", bio pozitivan, atp garantuje, moz da udje.

4. izbacili bi ga do sad da su hteli bez feste.

5. Ok, ja sam smatrao da su toliko pravno uredjeni da ako su mu u startu dali vizu da ne moze biti problema.

Nisam kapirao da mogu da se sluze srpskim marifetlucima.

Za mene je to bila t zavere

6. ne, to su mu suknuli za izbore, to nema veze sa sudom.

videcemo na kraju jbt. zakopao se djovak sa ovim pozitivnim testovima i kurcima kod nas, ali nije na australiji da resava dal nasa zemlja kaznjava krsenje karantina.

sto advokati i znaju.

7. Zamisli tako jbt da u zapadnim zemljama spletkare kakvi su balkanci mamicu im. Mora da su od nasih ucili

8. odnosno ne samo kod nas, nego se zakopao svuda sa ovim. do kraja februara ce i da se vakcinise da naljuti i antivaxere kako bi mogao da igra ostale turnire i kraj price.

9. Nece ga pustiti samo ako dobiju visu ingerenciju i slobodu. U svakom drugom slucaju poslace ga kuci.

Stvar je lobija nista vise

10. I ovo neko debelo lobira. Sa RG dobio instrukcije da ce moci ici.
    Aus nije zemlja, to je protektorat. Kao i svaka druga zemlja na planeti. Nema free

11. Nece se vakcnisati, da je glup a jeste, vec bi to uradio

12. A jebemu blejim na sajtu danas nigdje nikog, taman legnem eto druzine krecu diskusije

13. Pil rade to kad ne gledas.

Oni

14. Cara™
    Nece se vakcnisati, da je glup a jeste, vec bi to uradio

https://c.tenor.com/Jsyj18nP2FYAAAAd/confused-math.gif

15. To ti kazem, nisam slucajno tako napisao.
    Ako neko treba da zastiti svoj lajf u dkovida onda je to lik koji je najvise inkasirao od tenisa.

ALI NE. ON JE BUDALA

16. Svakako cenim sto nije snishodljivo kapitalisticko govno ali to sto je rolex patriota mi se svakako ne svidja. I sto zivi u monaku.

17. Kako god bilo Nolo se fino usrao sebi u zivot, rispekt

18. Sta se usro
    Realno ovo mu treba da ne odlepi. Malo real lajfa.

Da skonta da nije bog. Jedino to ga radi.

Ovo sranje mu produzava karijeru bar 2god na mentalnom nivou

19. Aj zamisli fedexa u ovoj situaciji, ne mozes.
    To bi bilo neko zapomaganje u la kosta dzemperu sa kragnom od jebenih rusa naravno samo na usa filmu

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.