Ноло

1. ko sto rekoh, sud je relativno nezavisna stvar u relativno razvijenim zemljama i upravo je sudski posao da donosi i nepopularne odluke ako je to ono sto je po zakonu.

ostaje da se vidi oce li australijska vlast da ode full-retard sa ovim da ga na silu sad istera, sto moze, al ne verujem. eventualno u polufinalu ako dotera djovak dotle, ako budu fasisti ocekujem da ce to da rade da boli.

nego, u svemu ovome je najupecatljivije KOLIKO MELKOR I CARA NUBUJU! prvo kao dace mu jer bogat sve - kurac. onda kad videli da se izivljavaju, neee, nema sanse sad da ga puste - kurac opet. za ljude koji se kurce kako mnogo razumeju svet i kurce se kako su drugi ovce, mnogo ste bre naivni i povodljivi osnovnim emocijama jebo vas ja - sto i pricam, tako ste i formirali sve stavove koje imate, na brzinu uz medije, bez razmisljanja. ko i svi takvi.

nego, da upotrebimo vase nubovske moci, ako nije problem dao bi vam listu stvari koje me zanimaju da mi "istrazite" pa da mi predvidite sta ce biti, da znam sta da radim.

2. haha carini stavovi volatilni kao cena bitkoina

3. Na b92 jedna vest “novak moze da igra u Melburnu” a sledeca “Novak uhapsen” :O

4. u, ladno ce da odu full fasizam sa ovim da ga izbace i zabrane mu da udje u australiju vise ikada.

5. DVADESET DRUGE DVADESET DRUGE AUSTRALIJANAC NAVALIO
    JEDNOG DANA JEDNOG DANA SRBIN POBEDIO

6. :SNS radi sta hoce po Srbiji:
    Drugosrbijanci: Neeee, diktatura, smrt Vucicu!

:Australijski politicari rade sta hoce po Australiji:
    Drugosrbijanci: Tako treba, ozbiljna drzava bre!

7. NASLOVNA
    NAJNOVIJE
    FUDBAL
    KOŠARKA
    TENIS
    OSTALI SPORTOVI
    ESPORTS
    GALERIJA

Novak Đoković na aerodromuFOTO: MORGAN SETTE / EPA;
    NOVAK KONAČNO OTKRIO STATUS VAKCINACIJE Isplivao transkript razgovora Đokovića sa graničnom policijom (FOTO)
    Kurir 10.01.2022. 09:29
    Ostavite PRVI komentar

Novak Đoković otkrio je da nije vakcinisan.

Kako je Novak Đoković otkrio novinarima u Melburnu, on nije vakcinisan i ovo je prvi put da se on oglasio po tom pitanju i sada je otkrio svoj status.

Sarin muž nije želeo da ide na porodični odmor jer je bio "JAKO BOLESTAN": Sigurnosna kamera ubrzo joj je otkrila NAJSUROVIJU ISTINU O NJENOM BRAKU

Najzgodnija teniserka sveta se SKINULA U IZAZOVNI BIKINI i izmamile uzdahe na plaži, a svi se pitaju ko je njen partner /VIDEO/
    Australijske vlasti kažu da on kao nevakcinisana osoba neće moći da bude u Australiji, uhapšen je i uskoro će verovatno biti deportovan.

Tretman Novaka Đokovića od trenutka kada je stigao u Australiju pokazao se veoma značajnim na sudskom ročištu i išao je u prilog srpskom asu.

Sud je objavio kompletan transkript njegovog razgovora sa osobljen granične policije tokom zvaničnog saslušanja.

Saslušanje je počelo 6. januara u 12.21 po lokalnom vremenu.

POLICAJAC: Da li ste vakcinisani? Koji su vaši razlozi da danas doputujete u Australiju? ĐOKOVIĆ: Profesionalni sam teniser i glavni razlog mog dolaska u Australiju je učešće na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu, Viktorija.

POLICAJAC: Hvala. Sada pitanje u vezi sa vašom vakcinacijom, da li ste vakcinisani? ĐOKOVIĆ: Nisam vakcinisan.

POLICAJAC: Za Covid-19, niste vakcinisani? ĐOKOVIĆ: Nisam vakcinisan.

POLICAJAC: Hvala. Da li ste ikada imali Covid? ĐOKOVIĆ: Da.
    NASLOVNA
    NAJNOVIJE
    FUDBAL
    KOŠARKA
    TENIS
    OSTALI SPORTOVI
    ESPORTS
    GALERIJA

Novak Đoković na aerodromuFOTO: MORGAN SETTE / EPA;
    NOVAK KONAČNO OTKRIO STATUS VAKCINACIJE Isplivao transkript razgovora Đokovića sa graničnom policijom (FOTO)
    Kurir 10.01.2022. 09:29
    Ostavite PRVI komentar

Novak Đoković otkrio je da nije vakcinisan.

Kako je Novak Đoković otkrio novinarima u Melburnu, on nije vakcinisan i ovo je prvi put da se on oglasio po tom pitanju i sada je otkrio svoj status.

Sarin muž nije želeo da ide na porodični odmor jer je bio "JAKO BOLESTAN": Sigurnosna kamera ubrzo joj je otkrila NAJSUROVIJU ISTINU O NJENOM BRAKU

Najzgodnija teniserka sveta se SKINULA U IZAZOVNI BIKINI i izmamile uzdahe na plaži, a svi se pitaju ko je njen partner /VIDEO/
    Australijske vlasti kažu da on kao nevakcinisana osoba neće moći da bude u Australiji, uhapšen je i uskoro će verovatno biti deportovan.

Tretman Novaka Đokovića od trenutka kada je stigao u Australiju pokazao se veoma značajnim na sudskom ročištu i išao je u prilog srpskom asu.

Sud je objavio kompletan transkript njegovog razgovora sa osobljen granične policije tokom zvaničnog saslušanja.

Saslušanje je počelo 6. januara u 12.21 po lokalnom vremenu.

POLICAJAC: Da li ste vakcinisani? Koji su vaši razlozi da danas doputujete u Australiju? ĐOKOVIĆ: Profesionalni sam teniser i glavni razlog mog dolaska u Australiju je učešće na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu, Viktorija.

POLICAJAC: Hvala. Sada pitanje u vezi sa vašom vakcinacijom, da li ste vakcinisani? ĐOKOVIĆ: Nisam vakcinisan.

POLICAJAC: Za Covid-19, niste vakcinisani? ĐOKOVIĆ: Nisam vakcinisan.

POLICAJAC: Hvala. Da li ste ikada imali Covid? ĐOKOVIĆ: Da.

POLICAJAC: Pa kada ste? ĐOKOVIĆ: Dva puta sam imao Covid, imao sam Covid u junu 2020. i nedavno sam imao Covid - bio sam pozitivan PCR 16. decembra 2021.

POLICAJAC: Hvala. Izvini, koji je bio datum? 16. decembar? ĐOKOVIĆ: 16. decembar 2021. imam i dokumenta koja mogu da potvrde. Ako hoćee mogu da pružim...

POLICAJAC: Hvala. Samo ću napraviti fotokopiju tih dokumenata. ĐOKOVIĆ: Da. Ovo su PCR testovi, ovo je, znači ovaj je pozitivan od 16. decembra. PCR

8. Celt - stalozeni prognozer stvari koje su se vec desile

9. Antivaxerstvo se isplati, kakav bolan grc u debelom crevu

10. bukvalno smo o svemu razgovarali medjusobno danima unapred

11. houltu9l
    Pa sto ne primi vakcinu,majmun

12. Realno niko nije izbacio opciju koja se desila ili ce se desiti bez da su mediji sugerisali

Cela stvar je otisla u x pravcu

13. nije niko, al ti i melkor posebno omasujete

14. Ministar Hok ne iznad svih, vlade suda... u relativno uredjenim zemljama...

Svaka cast za nezavisno sudstvo, kakav uredjen sistem.

15. kad budem dovoljno zaludan iskopacu po temi. bukvalno ste sve omasili sto je moglo da se omasi na vukajliji, da se zapita covek kako. dodje mi da vas zaposlim ko savetnike

16. Sve omasili sa busterom na top vrhu liste.

Celte, ne jed govna bezveze

17. ne za strategiju nego dan za dan, neverovatno dobro promasujete