Ноло

1. Hvala Bogu na našim ljudima svuda u svetu.

2. Fina slika ispred suda

https://youtu.be/iwUzXEAEw6A

Antihotulijanci

3. Znam da mi niko ne veruje, al nekako bih voleo da Nolo pobedi ovde i igra AO. Ogromnom broju ljudi bi to bio neka katarza, licna pobeda, regardless na vakcinalni status i stav o tome. Ono, obradovace se svi avaxeri plus dobar deo vaxera koji su patriote, koji su umereni itd...

Ja lično ne mogu sebe da nateram da mi je stalo povodom svega ovoga. Cela prica mi je cukic...

Koja kontradikcija pocetak vs kraj

4. ŠALA NA STARTU
    Saslušanje je počelo šalom suca gdje je odvjetnike Nicka Wooda i Paula Holdensona predstavio kao igrače za tim Novaka Đokovića.

5. Kakva armada debila ovi protesti, bio sam u pocetku ovog aussie vs novax okrsaja na strani djovaka al srki usra sve sa ovim pateticnim sranjima satro ne daju mu da jede jao koje seljakanje za sitne poene

6. Ma kakvi. Srki zivi svoj balon lajf i ofc sve preuvelicava x10

Generalno gledano san average oca new age srbina je da bude srki. Da ne radi nista a sin mlati lovu jer je tata bio pametan.

7. Da ali san svakog sportiste je da mu otac nije ko Srki. Kakav kontrol frik on ce ubjediti ovog mucenika da ga zlostavljaju tamo. To on radi.

8. A jbg dete se ne pita.
    Ne biras roditelje, secas se

9. Sranje je ovo. Trebali su organizuju neki spektakl koka vs masina pa ako pobedi okej

10. Bacih kratko pogled i skroz odaje Haski vajb. Trebao je da uzme Seselja da ga brani.

11. Nešto razmišljam, teško da bi ovi davali prenos uživo da ovaj uopšte ima bilo kakve šanse da dobije dozvolu da igra.

12. Rijaliti vnogo.
    Ali ajde stavi ruku da ce igra ili da ce ga deportuju.
    Ne sme niko

13. Voleo bih da igra i da osvoji naravno, to bi zaokružilo čitavu priču. Mada zamisli da ispadne u prvom kolu, što uopšte ne bi bilo neverovatno, jer ovo će ga poremetiti kako god, ako ništa drugo a ono bar u fizičkom smislu.

14. Obj to bi bas bio krah za avaxe

A recimo da se vakciniso sig ne bi izgubio u prvom kolu
    Ta neka logika

15. Šta se dešava, jel prati neko?

16. ma dobija dozvolu lagano

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.