Takmičenje u izradi postera ili reakcija - autori biraju

1. žiri
    Zhajk
    će
    sve
    da
    smiri

2. Kako te nije sramota da se vratiš govnaru?

3. zhajk sunce moje

4. Analni penetrator
    Kako te nije sramota da se vratiš govnaru?

https://www.youtube.com/watch?v=sM_uHaK1d0Q

5. žajk se vraća u velikom stilu

6. Kosmopolita, nadam se da ćeš biti nepristrasna i objektivna kada budeš ocenjivala moje reakcije i postere.
    Ne želim da naša razmirica utiče na tvoje ocenjivanje.
    Hvala.

7. koja razmirica? jel ovo

Usnica
    Zašto mi je tema zaključana kada sam je postavio u pravom podforumu?? I nisam ništa lupetao niti postavio nepovezan sadržaj.

pre 19 sati
    Thumb carmela soprano 400x225
    kosmopolita
    aj odjebi, gori si od rasnog. za takva pitanja imaš raznorazno pitanje il pošalji pvt bulgakovu. ne zatrpavaj forum.

pre 18 sati
    Thumb usnica
    Usnica
    Ne znam zbog čega razgovaraš tako sa mnom. Možda zato što sam se žalio na forumu.
    U svakom slučaju to što si moderator ne daje ti pravo da vređaš druge i ponašaš se kao da si iznad svega.
    I da, hvala ti na odgovoru u poruci. Neću ti se više obraćati zbog tvog bezobzirnog ponašanja.
    Pozdrav.

pre 18 sati
    Thumb carmela soprano 400x225
    kosmopolita
    bedan trol, dečko.

pre 18 sati
    Dodaj svoj komentar

aj otvori novu temu da pitaš šta je razmirica. mejk maj dej.

8. Razmirica je igrica razmišljanja?
    razmi - razmišljanje
    rica - igrica

9. Razmirica je ramizova boca.
    Razmir- Ramiz
    Ica- boca/flaša

10. Misliš Razmirova?

11. Da li je ovo još jedno u nizu namešteno takmičenje zarad nameštenih pluseva i odabranih na sajtu zabavnog karaktera?

12. ako žajk organizuje kladionicu, videćemo koliko je namešteno

13. Jeste rasni. Namesteno. Ti treba da pobedis al se nisi prijavio.
    :(

14. Zar vam nije lakše praviti dupli nego štampati eksel tabele i popunjavati rukom?

15. Jeste. Al volim da komplikujem.

16. Ponedeljak jutro. Ali mozete poceti da se izazivate.

17. Ako Rasni ne učestvuje, ja neću u žiri!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.