U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Izazivam Paju Dačka
http://new2.fjcdn.com/comments/You+were+prepared+_23f7c5a62f915bcb383bced974c8eabd.jpg
Ja ću biti strog, tako da od vas očekujem ozbiljne radove.
Odgovori na Pvt meni i Rađu osobo
kad mi stigne PVT, onda ću i odgovoriti
Ја ништа не контам око овог такмичења, ал ако море, пријављујем се за реакције
И јавите хелсингу, греота да не учествује
CicaDraza93
И јавите хелсингу, греота да не учествује
Slazem se.
Javljeno mu je, rekao je da nece jer ne voli da ucestvuje u takmicenjima. Greota, imao bi sta da ponudi.
Partizamko, zašto sam ja na listi takmičara? Pitao sam da objasniš detaljnije takmičenje, pa ću se prijaviti, prijavila si me, al' detaljnije objašnjenje nisam dobio.
Partizanka - Parti zanka- Parti zamka - Party Trap - Trap party.
Ti su ustvari mimi mercedes, razotkrio sam te uz pomoć tvog nadimka.
Ајде бре Чуле немој да њашке. Свидеће ти се такмичење.
свирај крај судија, чуле победио
kako mislis da ilustrujemo neke recenice, ako je neki citat to je cini mi se bilo jednom... nisam pametan
Da li je dozvoljen fotošop ili samo fotografije i reakcije koje iskopamo na internetu??
Ako jeste, ja ga neću koristiti - hoću da imam pravi zadatak pred sobom.
mlada izazivam rasnog hehe
nmp sta se radi ali nek pobedi ko pre skapira
Budite samo malo strpljivi. Sutra krećemo i sve ce vam biti jasno. Cule ako ne zelis reci, pa da te skidam sa spiska?
prijava izazivam raconija
Čule smara, ne bih ja na njega obraćao pažnj......
Moguće, al nebi da gresim dusu.
Usnice, sam biraš sta koristis.
Ja cu Valdemara dizazovem.
Onda biram da koristim samo fotografije koje pronađem na internetu. Bez fotošopovanja i sličnih stvari. Isto važi i za reakcije. I njih neću fotošopovati.