Prijava

Danas sam pogledala taj film i odmah sam dobila inspiraciju za ovu temu.
Seherezada je svoje price uvek pricala u prvom licu tj. opisivala sebe u svim tim pricama.Sve te njene price su bile vrlo mastovite.
Zasto ne bismo probali mi da izmislimo vrlo mastovitu pricu u kojoj bi glavni akteri bili mi clanovi.Pricali bismo kako smo bili negde,izmislili neku mastovitu pricu o sebi,rekli bismo da dolazimo iz neke daleke egzoticne zemlje i da nas je more donelo na kopno neke cudne zemlje.
Moze se pisati i u obliku komedije.Sve je dozvoljeno sto je u granicama maste!:D:D:D

Tako sam i mislila da clanovi sajta budu akteri te price ali ne u uvredljivom smislu pa da nam Kaizen zakljuca kao onaj put kd si ti otvorio tu temu.
Ovo je domen maste i duhovitosti a da se clanovi ne vredjaju.I svako ovde moze ucestvovati.Clanovi pisu o sebi i sklapaju radnje sa drugima i price clanova se preplicu.

Jel' može da se radnja dešava pored Morave?

Pogledala sam!
Moze kurde sve je dozvoljeno sto je u granicama maste.

A jel' smeju da se pominju svinjokolji i takve stvari,bez obzira što je Šeherezada bila muslimanka?

Ja rek'o ona stvar: Šeher'zada,Šeher'zada...

barem jedno malo prasence(moze i zivo)

Da zapocenemo pricu pa ko ima inspiracije neka nastavi:
Ja se zovem echinacea i mene je carobnajk po imenu(carobnjak moze biti ko zeli)pretvorio iz jedne prelepe biljke u jednu prelepu devojku.
Umesto tamnocrvenih latica imam tamnocvenu kosu,umesto lisca ruke i umesto korena noge da hodam po zemlji.
Carobnjak me je pretvorio u zenui ne misli da me vrati u biljku iz prostog razloga sto se on zaljubio u mene.Pvo me je gajio na svojoj plantazi kao biljku i kad mu je trebalo da napravi neki eliksir bilo mu je prosto zao da me otkine i zdrobi pa se dosetio posto sam tako lepa da me pretvori u devojku!
Carobnjak me uci svim ljudskim vestinama da bi se prilagodila ovom svetu i svako vece me pita kada cu pristati da se udam za njega.
Ali ja ne znam sta je to udaja jer on nece da mi kaze!:D:D:D

ti to tražiš čarobnjaka da te edukuje ljudskim radnjama?
...

Pa ja pisem pricu i drugi se nadovezuju na nju!Carobnjak ce biti onaj koji prvi bude rekao da je carobnjak i bude pricao pricu koja se nadovezuje sa mojom.
El si se ti zbog toga javio?

nisam dobar u pisanju, videću kako započnete pa se možda pridužim. nisam preterano talentovan a i svestan sam toga pa neću više da vas smaram, samo mi je bilo smešno kako si započela...

i vencanje ce se odigrati pored Morave.ja sam pristala(ustvari ti)i u miraz donela malo zivahno prasence..... :))) Kurdova ideja

Pristala sam na svadbu ali ne i na vencanje.
Zamolila sam placuci viteza Gvozdenovica da dodje po mene i sad ga cekam da me otme pre nego sto se udam za tog carobnjaka.Gvozdenovic ce me odvesti gde on bude hteo.:D
(izvini Gvozdeni to je samo prica,i nemoj da zakasnis:)

u kafanu na jedno peceno prasence :)

To govore zle babe po Moravskim selima i samo spletkare.Nece on mene u kafanu on ce mene na neko finije mesto odvesti i vratiti se svojoj ljubi boginji Shivi,a ja cu ziveti na tom mestu gde me bude odveo.

Dok pripreme za svadbu uveliko traju, ja Majka priroda, pokusavam da smislim plan kojim bi tebe, lepu Echinaceau, ponovo pretvorila u cvet i vratila u čarobnjakovu baštu gde ti je mesto, kako bi povratila narušeni balans u prirodi.

Nema viteza da me otme sa vencanja.Sad moram da se molim da ce naici slucajni prolaznik i oteti me sa vencanja i odvesti daleko.
Mozda neki plavooki Arapin(moze biti ko hoce,ali u toku price mora da nastavi da bude taj Arapin,isto vazi i za carobnjaka).

P.S.Carobnjak nije los covek,on je samo zaljubljen.I svoju magiju koristi za dobro.Isto tako je mlad i lep.

odves ce te u Leskovac na rostiljadu :)