Prijava

A ko si ti?Otkud ti znas gde ce me odvesti?
I reci KO ce me tamo odvesti.Ko to govori meni usnuloj?
Zora je!Danas je svadba.
Kako bih volela da sam ponovo biljka kad vec ljubav svog zivota ne mogu naci i zaljubiti se.

dobro na svadbi mora da bidne neko prasence to je uslov da se udas (takva su pravila)

Naravno da ce biti prase.
Ali ko si ti?I s kime cu ja otici na rostiljijadu?

to je tajna xexe

A da li cu se udati za tog carobnjaka???

ne sutra ce ti reci............................MILAN TAROT exexexexexexexeexexexeexexexexeex :))))

Aha sad znam odakle ti nik MT
M kao Milan T kao Tarot.
Otkrila sa te!:D:D:D:D

ahahhahaha neeeeeeeeeeeeeeeeeee ode moja anonimnost

I osvanuo je novi dan...dan tvog vencanja.Carobnjak je pozvao sva stvorenja iz sume na svadbu,sve vile i vestice...Svaka vila te je darovala nekim darom kao npr. mudroscu,pamecu i tako dalje :D.Uprkos svemu,lepoj svadbi i cinjenici da ne moras da radis za minimalac jer ti je muz budzer a jos i carobnjak ti si bila jako nesretna,jer si se zaljubila tj. osetila ono nesto prema jednom mladom plavookom arapinu(meni).NAime ja sam svaku noc dolazio u tvoje odaje i pricao ti o spoljasnjem svetu i o carima zivota kada si slobodan a ne zatvoren u dvorcu carobnjaka kao jos jedan bastenski primerak nekog retkog cveta.Obecao sam ti da cu te voditi na Rostiljadu u Leskovac gde i ja imam svoj stand:D.Obecao sam takodje da cu okrenuti dva krmceta samo za tebe.

Moj najbolji drugar bilo je carobno krmce Micko (moze ga glumiti ko hoce:D).Na dan vencanja Micko i ja upadamo u carobnjakov klub.Scooter uveliko tuce a vile i vestice se olesile od najfinijih francuskih konjaka...Micko je u grizao carobnajaka za nogu i pobegao a ja uhvatih echinaceu za ruku i potrcah prema izlazu...Besan carobnjak baci kletvu na nas i pretvori nas u kamen...

to be continued (nastavite dalje ,toliko zasad od mene)

Zatim kamen plavookog Arapina baci u Moravu a mene pretvori opet u biljku i zasadi me u pustinji Atakama da me kazni.
Patila sam za mojim plavookim Arapinom koji je camio nepomican na dnu hladne Morave.
A ja sam mislila da cu uvenuti u pustinji zbog vrucine i bez vode.
Pustinjski vetar se sazalio na mene i vratila me je u carobnjakovu bastu.
Ali krivila sam ga!Zelela sam da me odnese i zasadi na tropskom ostrvu,a ne opet u carobnjakovu bastu.
Mislila sam da ce da me carobnjak vratiti u pustinju ili da ce me zgnjeciti u svoje napitke,ali nije bilo tako.Pogledao me je i rekao da je on molio pustinjskog vetra da me ne povredi i ne sasusi i da me vrati njemu u bastu.
Kazao je da se kaje zbog svega sto je uradio.Arapina je vratio u predjasnji oblik i prekrstio ga u pravoslavlje i da se zove rodoljub i dane nosi vise one marame.

Ali to nije bio vise moj Arapin!Prekrsten u pravoslavlje i bez onih tkanina koje mu daju misticnost.
Jednostavno sam prestala da ga volim!To je carobnjak i hteo u stvari!
Bila sam utucena sto nisam zaljubljena i sto nemam ogada sanjam.
Eh kad bi se pojavio neko,ali ovako sam samo opet zelela da budem biljka.

Bese to bas pakosan i vruc dan kad poce ona trka ... Rally Atakama ... Sedim ti ja tako u dzipu ... gas do daske ... iz kasetofona se deru Rokeri S' Moravu ... znoj samo curi ... a pesma me samo tera da mislim na cilj ... "Turio Ljubisa pivo da se 'ladi ... al zaboravio flasu da izvaaadiiiiiii" ..... vozim ti ja tako ... kad od jednom lupi nesto "od ozdo" i razvali mi kvacilo ... mislim se ja "jebo te pa ne vozim nevidljivog, sta je sad u pitanju" ... stanem ... izadjem ... pogledam levo ... desno ... (sta znas da me ne zgazi nesto) ... nigde zive duse ... obletim ja jednom auto ... nema nista ... kad od jednom cujem ti ja sa zadnje gume (mislim da je bila leva (ako gledate prema severu)) neki glas ... kad ti ja pogledam malo bolje a ono neki korov se uhvatio ... ma nije korov mislim se ja ... ne sareni se korov tako ... dal nije papagaj .... ma jok ... neko cvece ... hmmm mislim se ja tako .... de da ja to sklonim sa gume pa da nastavim sa trkom ... skinem ja to cvece i stavim u gepek .... udarim je dan desni zmigavac ... pa krenem levo ... hehehehehe kako sam zajebo sad ove iza mene .... i nastavim put ....

Ja Tarzan a ti Džejn lele dunje ranke od moravski krokodili ću pravim opanke...

EEEEE...

AAAAA...

Oj Tarzane moje lane,šljive su ti neobrane...

O,boze!
Prosao je kao munja Prometej u besnim kolima.
Carobnjak je pizdeo jer su besna kola prosla kroz ves koji sam upravo oprala,a tu su bile carobnjakove gace!
O,da prala sam ves carobnjaku!Smilovala sam se na njega sto zivi sam i nema ko da mu pere,pegla,kuva i cisti kucu,a jos uz to je ekonomska kriza,pa on vise burzuj ko sto je bio.
Ali,jos uvek se nisam udala za njega!
Prestao je da bude uporan i poceo je da gleda druge zene!
Tog dana kada je Prometej prosao kolima smo razgovarali:
Carobnjak:Ovaj se Prometej osilio,od kad vise ne stanuje u mom zamku!Misli sad da sto zaradjuje bolje,bolje i zivi!Ko da njega ne drma ekonomska kriza!
Ja:Pa,i zivi bolje!Vise nije pijani pacov u tvom podrumu sa vinima.Nije vise alkoholicar!:D:D:D:D
Carobnjak:Znas,zelim onu hrizantemu sto ti se najvise dopada da pretvorim u devojku,verujem da bi ona pristala da se uda za mene.
U trenutku sam se razbesnela i postala ljubomorna!Inace nisam bila ljubomorna na sve zene koje je u kucu dovodio,muvao i bio s njima u kombinacijama,ali na hrizantemu...Grrrrr
Ja:(besno,ali tiho)Meni se ona dopada ovakva kakva je!
Carobnjak:Pravo da ti kazem ne zanima me da li ti se to dopada ili ne!Sta te koji moj pitam za misljenje!
Ja:Ozeni hrizantemu ja odoh od kuce!!!Jebite se i ti hrizantema!!!
Carobnjak:Sa kojim ces sad da pobegnes?Prvo je bilo sa Gvozdenovicem plan,pa onda sa Arapinom,da neces mozda sa Prometejem da pobegnes pizda ti materina!!!!
Ja:Dao si mi odlicnu ideju!Prometeju nista ne fali,a i bolji je mnogo od tebe!
Carobnjak:Ako odes,pretvoricu te u biljku ponovo i izmrvicu te u carobnim napicima!!!!
Ja:Ne postoji vise nista cime mozes da me zaustavis.Nije tebi vise stalo...Nikad ti nije ni bilo stalo!Ti si hteo lepu zenu zbog sujete!Trazis sebi zenu medju biljkama jer ne mozes medju zenama!Tako si jadan!!!
Carobnjak je otrcao do hrizanteme i jednim zamahom stapica je pretvorio u prelepu devojku.
Uhvatio ju je za ruku i upitao da li hoce da se uda za njega.Hrizantema je pristala.
Ostavio nas je same.
Hrizantema:Nemas pojma koliko sam cekala ovu priliku!Trebalo je mene onaj dan da pretvori u devojku,a ne tebe.Ti ga ne zasluzujes!
Ja:Ma,nemoj!Znas sta!(unosim joj se u lice)Kada tebe bude poljubio pomislice na mene,kada te bude dodirnuo pomislice na mene,kada te bude pozeleo u stvari ce pozeleti mene!Vrati se u bastu odakle si potekla,tamo ti je mesto!
Odjednom se Hrizantema vratila u predjadsnji oblik.Brze bolje sam je izvukla iz zemlje sve sa korenom i pohitala do Morave i tamo je zasadila,da carobnjak ne otkrije sta sam uradila.
Ali...On je sve to znao.Nije se ljutio.Cutali smo!Usivala sam mu gornje dugme na carobnjackoj odori,a on je spravljao napitke.
Zelela sam da mu pridjem i da ga zagrlim.Posle 10 dugih godina izbegavanja ja sam se zaljubila u njega.Trebala mi je jedna hrizantema da to shvatim!Koja glupost!
Izasla sam iz laboratorije kao da idem da spavam,a u stvari sam otisla u njegovu sobu i cekala ga dugo sa nestrpljenjem.Dlanovi su mi znojili,donja usna mi se tresla.Nije ga bilo 3 sata...

ne znam ov cemu dte pidsli lal sam vido addal ima dotsta tako da +

Opusteno, brate, samo se ti javi kad se otreznis!

Bas u tom trenutku ulazi zmaj mracnog gospodara (najveceg neprijatelja zaljubljanog carobnjaka) Zmaj otima devojku i ostavlja poruku da ce je mracni gospodar ubiti ako carobnjak ne da neprocenjivi prsten koji poseduje moc da od cvetova stvara ljude.
Mracni gospodar planira da sa tim prstenom napravi zastrasujucu zlu vojsku mutiranjem to jest ukrstavanjem orkova i rozih lala naravno da bi orkovi dobili rozu boju.
A da Mracni gospodar je gej kao sto ste primetili.
(Mislim da niko ne bih voleo da bude on)

Odlicna prica!!!
Mracni gospodar je u stvari bio bisexualac i hteo je kres kombinaciju sa mnom da bi me pustio.Ubedila sam ga da je nevinost jednog cveta jaca od prstena.Jedne noci sam ga napila i legla pored njega,i ujutro kad smo se probudili ja sam mu rekla da smo se kresnuli.I tako me je pustio.Pobegla sam u Golubince jer sam cula da tamo postoji covek koji svaku zenu cini srecnom,ali da ako gata zena razocara on je pretvara u kravu.Kada sam stigla na njegovo imanje videla sam ogromno krdo krava.Pomalo uplaseno sam krenula da se druzim sa njime.Za pravo cudo on nije trazio seks,sto je meni i odgovaralo.Jednoga dana sam napravila malu gresku,ali fatalnu!Pokusavao je da me pretvori u kravu ali me je pretvorio u sovu.Prokleo me je da danju spavam,a nocu za njim tugujem,trazim ga i ubedjujem.Na kraju sam odustala i odletela kuci.Dug sam put presla,i naporno je bilo,jer me je zbog prokletstva vecito razocaranog coveka svaki zrak sunca obarao na zemlju da spavam.Malo je falilo necija macka da me pojede i druge sove da me siluju,al sam se izvukla netaknuta.Na kraju sam u pola noci sletela na prozor carobnjkove laboratorije.Bio je zatvoren,a ja sam ga gledala sa neznoscu u ocima kako predano radi na novim formulama da se izvuce iz krize.Tako sam i zaspala.

Vraćam se kući, pre neki dan, sa neke teške pijanke... Kažem "dan", jer je Sunce davno prešlo preko pola neba u trenutku mog povratka - toliko je intenzivno bilo druženje. Prži zvezda, nigde 'ladovine, a ja onako mamuran teturam ulicom na kojoj nema žive duše... Naziru se mestimično prodavci sladoleda koji se zavlače u hladovinu svojih suncobrana i katkad, kad misle da ih niko ne gleda, guraju glave u zamrzivače, ne bi li se rashladili. Sa fasada monumentalnih građevina lagano padaju kondenzovane kapi iz klima aparata, koje se ponegde stapaju i u prave pravcate mlazeve, zavisno od toga koliki je frik vlasnik uređaja za rashlađivanje, i na koju je temperaturu podesio isti. Bez prebijenog dinarčeta u džepu, i sa glavoboljom jačine atomske bombe, gledam u frižidere sa hladnom vodom, dok me pritiska žeđ zbog dehidratacije usled konzumiranja ogromne količine žestokog pića prethodne noći. Iznenada, vidim dve gospođe, da ne kažem babe, kako igraju basket na terenu pored kog sam prolazio. Zastanem, i provedem petnaestak minuta posmatrajući ih u neverici, kad se odnekud pojavi treća baba koja im donese loptu.