U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
radulovic je djubretar, ali poenta je da se ne glasa za ljude, nego za ideje, a njihove su ponajmanje lose, ako ih ispune.
ono, mozda ni vucic nije los, ali oni kojima odgovara, i kojima mora da se poklopi sa interesima su govna.
zajebite taj kult licnosti vise, nije nam nesto dobro doneo...
келте, ај молим те кажи на шта си мислио под тим да има искуства са фирмама у стечају?
јој, мики, шта си ти сад хтео да кажеш? да је продавао фирме у стечају? да није успео фирму у стечају да стави на ноге?
Pa pošto si rekao da je došao da rešava dugove propalih firmi i sl. Kažem da nije ni tu loša kinte, jer ili je proda nekim svojima za procenat ili uzima pare dok može, pa likvidira firmu.
kelte aj brate smanji aroganciju, niko sigurno ne poziva na ukidanje pozicije stečajnog upravnika u svetu
e to gvozdene, lik moze se reci u najboljem periodu za razboj IT otisao amerika kanada i te munje, sam kaze da je bio mudo u "silikon veli bumu" (omg) i kao takvo mudo i strucnjak vraca se u srbiju da mu deca ne zaborave srpski, bataljuje potpuno granu u kojoj je mudo, zavrsi kurs za upravnika i zeli da pomogne srbiji svojoj voljenoj :)))
ја мислим да ђоковић није гласао за ДЈБ
ок, мики, али ја сам више мислио на карактер људи који се баве једним и другим послом. није ми логично да неко ко тражи најисплативији посао у србији од ког ће добро да живи, да то буде исти човек који покреће старт-ап. једно доживљавам као сигурност и извесност, а друго као неизвесност, храброст и ризик. ако серем, серем. ипак је ово интернет, дозвољено је.
nego znam ja sta je u pitanju, koliko znam celt je isto neko IT mudo, a vidim po raspravam interesuje i njega pomalo ekonomija i ti privredni sistemi i munje, radule mu je uzor izgleda, pa besni kad napadamo
I ovo vrtiš već neko vreme po forumu, glumiš tu nekog germanina koji podučava varvarske slovene, glasajte za idejy a ne za ljudy, pa dobro jebote nismo baš toliko retardirani, ali naravno da se glasa za i za ljude, pa on će taj pokret da vodi, on će da ima vlast koju će mu ljudi dati na osnovu programa i ideja i on će takav kakav je moći to da zloupotebi, a ja mislim da hoće jer mislim da je kurac od čoveka
vodio kao neke firme... u principu, sta ti je iskustvo, treba da znas sta je prihod a sta rashod, da racunas jbg. kako god, uposljavali ga poverioci da vodi stecaj.
radi se za procenat, sto vise izvuces kinte iz firme, to vise dobijes. sto pre to uradis, to veci bonus. poverioci su privatna lica, i oni otprilike postavljaju uslove tako da onaj ko radi to ima interes da izvuce sto je moguce vise i sto brze iz umiruce firme.
nikad nije 100% crno ili belo u takvim poslovima, ali, ipak kao privatna firma, koja nije u vlasti, i posluje iskljucivo sa propalim firmama, mnogo manji manevar ima neko da na neposten nacin izvuce kintu nego kroz bonuse i procente. tako da mislim da je dosta manje mutio nego sto je zaradjivao ovako.
Pa pazi, to što je Radule rekao da je mudo bio tamo, to je njegova stvar, možda sere, a možda i jeste bio. Ali je ispustio da ide u korak sa najnovijom tehnologijom i tu je propao. I sam se bavim elektronikom i sam znam koliko se menja sve za godinu dana (obaška što sam radio samo sa kompovima, štampačima i projektorima). A gde su neke ozbiljnije stvari. To samo u politici možeš opušteno da mrsiš muda i da te niko ne pita nizašta. Pokretao je poslove dok je bio mlad, sad 50 godina, bajo moj, lakše mu da se zajebava sa piši propalo peduzećima ili da bude poslanik / ministar.
celt vidi se da si procitao sta je radule napisao na svom sajtu sta je stecajni upravnik i to te je umirilo i sada cim neko pomene tu temu, hah pa glupi srpe pa ne moze on da spasi preduzece ;)
ај ти сад мало, нермине. шта се учи на економском о стечају? :)
gvozdene, a ti malo prestani da jedes govna, kao "ja sam tolko pametan da sam okrenuo krug i opet glasao za vucica", i gledajte me kako sam prekul, jer realno nisi.
sta smanji aroganciju koj kurac, ti si ladno osoba koja na ovom sajtu najvise ubedljivo lici na ovo:
http://img09.deviantart.net/e924/i/2010/333/d/6/horse_arrogant_by_gadnoza-d33v1h9.jpg
tako da, kush
evo sirovo nesto da postavimo, cisto onako
upravnik preuzme imovinu odredjene vrednosti, onda prodaje tu imovinu da bi namirio obaveze.. da li je nemoguce da proda tu imovinu mnogo ispod realne vrednosti odredjenoj strani koja bi ga potom nagradila za takav potez, naravno sve je to u saradnji sa sudijom i ostalim glavicama, kazem da je to sistem, mada u srbiji nemoguce a ?
opet kazem ovo je veoma sirov pogled, ne znam ja sta je upravnik, trazim da mi napisete ovde :/
kelte da te sluša čovek pomislio bi da si bio stečajni upravnik 10 godina ili da si bio poverilac ili dužnik u istima nekoliko puta. Otkud ti znaš tačno koliki je manevarski prostor za malverzacije.
Sereš tu nešto na osnovnu nekog svog iskustva i znanja generalnog životnog koje verujem da nije zanemarljivo ali je tvoje izlaganje obojeno očiglednom željom da pobediš u diskusiji gde si kontraš i "ne serite kad ne znate" lik te stoga dajem veću prednost našim stavovima koji takođe manjkaju iskustva i stručne podloge ali se baziraju na svesti o Srbiji, ljudskoj slabosti i pokvarenost, veličini tih firmi itd
http://img09.deviantart.net/e924/i/2010/333/d/6/horse_arrogant_by_gadnoza-d33v1h9.jpg
nemam ja nikakvog kontakta sa time truc, imam izvore isto kao i svaki gradjanin, samo je bitno iz kojeg se ugla gleda
не знам баш да ли може да продаје испод цене. повериоци би могли у већини то да оспоре. нисам баш стручњак, али сам много читао о пропадању кк црвена звезда и васкрсавању након тога.
znam da ja zvučim tako ali nisam takav naprotiv. Na temi izbori sam izneo bolno priznanje da sam doskora bio retard koji je razmišljao da glasa za radulovića