Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Sereš tu nešto na osnovnu nekog svog iskustva i znanja generalnog životnog koje verujem da nije zanemarljivo ali je tvoje izlaganje obojeno očiglednom željom da pobediš u diskusiji gde si kontraš i "ne serite kad ne znate" lik te stoga dajem veću prednost našim stavovima koji takođe manjkaju iskustva i stručne podloge ali se baziraju na svesti o Srbiji, ljudskoj slabosti i pokvarenost, veličini tih firmi itd
sto se razlikuje od tebe, i bilo kog ovde na temi, konkretno kako?
jedino imam trenutno drugacije misljenje od tebe, pa vidis to. inace svako na forumu jede govna (razlicita) na potpuno isti nacin.
ono, svako iznosi svoje misljenje, sa pola dupeta, i verovatno ni jedno nije 100% tacno
pa vidiš da kažem da se ne razlikuje. Ali kad se već ne razlikuje, ako se već slažemo da jedemo govna, mislim objektivno da je naše jedenje govana bliže istini, da ga baziramo na boljim osnovama.
truc kazem ti, nisam ni ja strucnjak, tek poneke osnove o tome, ali logicno mi je da itekako ima mesta za malverzacije i itekako se cela prica raduleta uklapa u to, bar meni...l
nije.
i baziram ovo na potpuno istim osnovama ko sto si ti tvoje. ne istim kao istim, nego isto objektivnim ko sto su tvoja.
Svi hipsteri su glasali za Radula. Nisi urban ako nisi glasao za djb. Malo mi se sere od toga. Ipak mi je drago da je patriotska koalicija ДВЕРИ ДСС usla u vladu, kao i Radule. Te dve stranke mogu samo da rastu i to je pozitino. Negativno ce biti ako ČBČ udje. Nismo tolika govna ipak
Kelte realno, mislim da je armin ubo sa onim da ti je radulo malo idol :)
Volio bi i ti jednog dana neki pokretić da uguraš u skupštinu a :)
problem celte i tvoj i radulov jeste da ekonomija nema tacnih resenja, ne mozes postaviti jednacinu, nema zakona koji se nisu menjali vec vekovima, nije to sablon
sa tim, da je se vratio u srbiju i tu napravio pristojan uticaj, da. ja, iako bi hteo, ne mogu da vidim da na bilo koji nacin mogu da napravim bolji zivot u srbiji od onog sto trenutno zivim.
sa onim sto radi, i ne bas... ne verujem da bi ikad mogao ili zeleo da napravim politicku stranku.
ono, mozes da probas bar? bolje nego da cutis i jedes govna valjda.
menja se nekako vremenom, sto znaci da se nesto radi tu.
Pa Aleksandar radi. Bolne rezove misliš da bi neko drugi napravio što je on?
ok izgleda diram gde ne treba, ja cu se povuci i rekao sam da posle izbora necu jesti govna, 4god sigurica sad
који се од лидера странака уопште разуме у економију? ниједан. они се баве политиком, а економијом треба да се бави, ваљда, неко стручан. то је тек вучић увео да политичар мора да даје неки утисак како се разуме у економију, па онда чујемо како расте бдп кад се окити више сијалица за нову годину.
али објасни ти то мојој баби која гледа фарму.
лол, да се вратимо на тему.
kakve bolne rezove, SNS radi ono sto MMF kaze kad dodje. os pare da se slikas kako pravis puteve? smanji penzije. os kredit za investicije? smanji ulaganja u zdravstvo.
treba malo da se uvede red u to na sta se daju pare, sto od pozajmica, sto od onog sto sakupimo. bar da se objavi javno, pa onda nek sudi vec ko ima vremena da se mlati kroz to, javne su pare, nije ok da uzmes kredit za razvoj, pa umesto da jebem li ga sta, popunis rupu u porezu tako sto smanjis neki porez da povecas potrosnju, proizvodnju, ti odes pa napravis dil sa jebem li ga kim da finansiras 50% necega od cega ce taj da ima 100% koristi, i da stavis klauzulu da to mora da bude tajno, jer jebi ga, pobunice se neko. i to da je neki razlog, a ono razlog da izgleda kao da se nesto mnogo dobro radi.
na tome se baziraju ovi oko radulovica, i mislim da bi bio korak napred da se odradi.
Svi oni samo rade šta im drugi kažu, nemaju nikakav planu, nego samo serendaju jedni po drugima i huškaju narod da se glupira. Prave isplativu instituciju od stranaka da bi im se ljudi uvlačili u bulju, umesto da rade normalne poslove. Sve je to drži vodu dok majstori odu.
da, kad je u pitanju interes tih "drugih". al ima svaka drzava prostor za sebe, gde moze da uradi ovo ili ono... trenutni problem je sto se tu nista ne radi, jer oni koji su na vlasti su podrzani od onih koji ne bi da menjaju stvari, i to vrh sns zna, i to i radi. jedine promene su one koje su pritisnute od spolja.
Miki, ispada da je najbolje da ne postoje poličari i političke stranke, nego da svako radi normalne poslove, jer će ga u svakom slučaju pratiti ista ta priča "svi oni rade šta im drugi kažu..."
Kao neko ko je glasao za Radulovića...
Normalni poslovi su za običnog čoveka.
Elem, tema nije učinila da se predomislim, čak je i zabavna, ali neke druge predizborne aktivnosti DJB umalo jesu učinile da zaokružim nekog drugog. Kada sam presekao, ipak nisam video bolju opciju, a uvek glasam. Ne znači da sam dobro odabrao, videću i sam.
Upravo taj prostor, oni svi koriste za svoje lično bogaćenje. Marneš pare na gradnji puta, na otvaranje firmi, na ovom na onom i nakupi se. Da se dođe do neke magične cifre od 11 000 000 evra (kod većeg broja ''bivših'' se pominje ta cifra) kad odu sa vlasti, tj. prepuste drugima da se i oni malo finansijski obezbede.
Miki, ispada da je najbolje da ne postoje poličari i političke stranke, nego da svako radi normalne poslove, jer će ga u svakom slučaju pratiti ista ta priča "svi oni rade šta im drugi kažu..."
Jok, treba da bude političara, ali ne u tolikom broju, ne toliko botova, ne toliko poslanika i sličnih povezanih likova.
Umesto da zapošljavaju ljude da kucaju pozitivne komentare za njih na netu, bolje da su za pravo napravili fabrike i sl. da može da se proizvede nešto i da se dalje plasira to.