Гласање за најлошијег лика на сајту

1. Maestru sam rekao, da.

Tacno zamisljam sebe kako probavam nesto da se ulizem psetu i bohoru, onda izazovem kontra efekat i pseto me isutira nogama a bohor kaze “ajde pusti ga jebo te on” a sve to zbog tog neisukustva da ulice i neumeca psihofizickog postavljanja u tim situacijama

Hahaha nisi ni svestan koliko bi se ovo zapravo desilo xd mislim ovo posle sto.kenjas o psihofizickim sranjima je tvoja debilnost standardna ali ovaj prvi deo si tako ubo kao da nas poznajes godinama

2. Pa kad kažeš da nemaš interneta podrazumijevaju se i 3g i sl

3. Ne kenjam ja to za psihofizicko nego citiram ollanika to su njegovi izrazi

4. јбг, натерали сте ме да ишчитам досадну расправу...

svakoga boli kurac za vasa postojanja,mislite da ste na nekim misijama i slicno
    svi koji ste mi sad odgovorili imate nekog godpodara ovde koji upravlja vasim stavovima a ja mogu reci nekom od tih gospodara da vas ishiba

ово реално може на насловну

5. Pseto i ja smo se jednom složili oko toga da je Švajnštajger bog fudbala.

6. Nikada to neću zaboraviti.

7. нећу ни ја заборавити да си ми рекао да окачим поново постер са слоном, па га одмах обрисао.

едит: мислим, кад смо већ код најлошијих ликова на сајту.

8. Samo sam hteo da vidim da li je stvarno dobar poster.

EDIT: A pošto sam ga obrisao...

9. Pa i jeste bio bog fudbala, kompletna igracina box to box

10. +1 за агилног! кад се затвара гласање?

11. Ol i ja smo svoje rekli tako da ako drug raja nema nista da doda moze zatvaranje

12. Ne udjem jedan dan ispadne sranje i propustim ovakvo pisanje fiskalnih racuna iz metroa bas onako solidno

13. овде се гласа за најлошијег лика на сајту, пс.

14. a je l ovo najlosiji tipa kao ono bad guy iz filmova ali gotivna glava, ili jednostavno najlosiji u smislu najjadniji?

15. Djoks od tebe je sve i pocelo

16. Ako je ono filmsko bad guy ja glasam za Tronošca :)

17. a ako je ovo drugo, onda ja za tebe xd

pa kad si vec udario na moju sujetu valtere, da ti kazem sto i da ne
    svi se ovde hvale nekim ljutim pricama, istinite ili ne, ne ulazim u to, ali ne znate moju zivotnu pricu ne znate vrlo teska prica je to
    od mene je ta prica napravila lava koji se bori i ne posustaje nikad ali pazi nikad

18. Tu počinje priča zvana borac

19. ja sam najlosiji kad to od mene trazi$

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.