Гласање за најлошијег лика на сајту

1. zalud sve dobre godine jedna losa odnela je sve

2. Ne sudi mi po izgledu, ne znas sta nosim na dusi

3. morele, đe ti je valentina ona, šta bi na kraju sa tim xd

4. Sedi kuci, pere trenerku :)

5. U potoku pere koristi mast umesto deterdzenta, prave vrednosti se postuju

6. Jebote kakva debilna rasprava se vodila.

7. ja poznam mnogo narkomana hehhaha i meni je bzv ta rasprava oko ulicnog iskustva/po mom skromnom misljenju 90% tih ulicara su gluperde i jajare, zavrcu za sitne pare ili prave sranja iz ciste gluposti pa zavrse u zatvoru.svi su oni nesto poput onog spaca sto je skoro bio po novinama.lik bio u pljacki panduriga provalili za 10 min i on onda ljut pretio bombom da ce sve da ih digne u vazduh, da ce da vrati 90e oni dosli i ubili ga.msm klasicna dileja

8. e po bg ima opasnih likova ali oni su tamo gde se oktrecu dobre pare, mada i neka jajara ce da te ubode nozom za 1000din.mada se slazem sa ol svi oni prepoznaju koga mogu da maltreetiraju a koga ne a ima i onih koji maltretiraju sve poput kneleta ti su najgluplji i zive najkrace

9. Zadnjih par strana su najgluplje u istoriji ovog sajta.

10. zna se ko je bio najjaci rubezic aka dac sulc, arkan je bio jajara ljigava koja je imala jake veze u db.kad zasere i padne onda jao stane pomozi mi pao sam ti u zatvor.on je poput ovih pandura koji se bave kriminalom ili klinaca kad njih 6 biju jednog lika

11. secam se kad su mene uhapsili panduri zbog vutre.moj ortak imao gomilu trave, svake godine sadi u selu.ja ga zvao da mi proda 2 dzointa dogovorimo se da se nadjemo kod klackalice kao i uvek.al ovaj put samo sto mi je dao travu iskocise 4 pandura pokusali smo da pobegnemo al su oni zablokirali sve izlaze pa su nas uhvatili.pretresli nas i nasli travu kaze jedan -aha imate travu sta cemo sad, ovaj ortak kaze pustite nas molim vas meni je majka srcani bolesnik a ja necu vise nikad da pusim travu obecavam, i ja se zakunem da prestajem sa travom. onda jedan pandur rece ma aj da ih pustimo posto je bozic.i puste nas oni samo zato sto je bio bozic

12. Maestro i Fender imaju sličan problem da se obojica previeše trude, prvi da bude Gvozden za sirotinju a drugi da bude avridž skečasti Vukajlijaš.
    Romanija je malo priglup, nešto tipa Rasni ultra lajt.
    Granjka je jedini za kog mogu da kažem da je stvarno maliciozan svesno, jer je prepotentno govedo.
    Tilmoa ljudi pljuju al osim što sam mu jednom reko da ne jede govna, nemam mišljenje.

13. Maliciozan - mirise se malicijom

14. tilmo trazi ljude po fb da vidi od koga je lepsi pa da ga onda zeza.lik ima mozak tinejdzerke

15. Jbg, nisam znao za to, al ako je istina...

16. Pa prekjuce(lupam) je nasao labokva pa mu to rekao ovde sa sve nagovestavanjem njegovog imena i prezimena haha

17. Inace se slazem sa tvojim ANALIZAMA gore osim za tilma

18. da, juce me podsetio kako me je nasao na fejsu ja sam mislio da time hoce da kaze kako ce da me nadje i prebije medjutim ne, poenta je da zna kako izgledam.stoga da se ne kurcim da me ne bi zezao zbog fizickog izgleda

19. Pa los covek generalno nema nijednu osobinu da kazes e vidi kako dobar lik, vise je u fazonu da vidi na urgentnom klinku koju su doveli na ispiranje pa da je slika i kaci po netu kao haha gledaj ubila se klinka vide joj se gace IMAS LI TI OCA ALO

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.