Гласање за најлошијег лика на сајту

1. Transferises I dalje bas jako,napisi jos koji put reci kiselo,mekane glavice,ulicno iskustvo,I vu to ti presolidno ide.

2. boli me kurac koliko ce kreativan ili jogurast post da mi bude ja opsiujem vas a vi ste mekane kisele glavice bez ulicnog iskustva i da niske i sa malim kurcem koji hejtujete svaki dan ljude koje bioli kurac za vas i sluzili bi da se kod vas drzi vu jer izgledate prejadno i zicvite u slamama a kao pisate po sirotinjama

3. svaki put kad se ulogujem na forum neka nova grupa ljudi na koju ste kiseli tacnije nova grupa ljudi koja ima veci kurac a to se stalno desava jer svako ima veci kurac od vas

4. богами, закувало се овде опасно... само да се испричам џоксу, шалио сам се за ону претњу. може слободно да се укључи у расправу.

5. bas bas prejako potonuli likovi u vukajlijaskotarzanijsku9gagerski4chanovsku kutiju

6. Bas ne znam sta penis posprdali te minimalno za onaj izuzetno nicim izazvan transferican post o guranju vu u sise ribama,al bas msm da nema dvoje ljudi na sajtu koji ce reci nije bar malo transfericno ono.
    Pises neke prejadne kilometarske postove ovde,ti razumes zivot I tu tako ulicnu spiku I sve to nesto,a mi jadni kiseli likovi sa malim kurcima I niski smo svi hahahaha

7. ti mi nisi ostavio kiseo utisak,triforce

8. Oll odao si se sad da si degencina od 25+ godina koja se lozi na pusenje trave i blokove, trebao si to da prerastes do 19 godina druskane, ovako si drustveni parazit, ne vredis nicemu, lelemud, klosar

9. Vristi iz tebe da si iz jebenog Splita dosao na nbg i da vuces komplekse jer su te drugari tovarili da si ustasa i tukli po glavi. Sad ti isti drugari imaju porodice a ti prozivljavas ono sto su oni sa 19. Sto se kaze kasnis za svojom generacijom

10. ollanik
    ti mi nisi ostavio kiseo utisak,triforce

КУДА ВОДИ ОВА ДРОГА, ГЛЕДАЈТЕ МЕ НА ШТА ЛИЧИМ, КИСЕЛЕ СУ ОЧИ МОЈЕ, КИСЕЛИНА МЕЊА БОЈЕ

11. ол не дува ништа животињског поријекла

едит: поента је боље веган наркоман него наркоман педер веган

12. maestro,ja nemam potrebu da krijem da pusim travu samo da bi udovoljio egu vas premekanih glavica jer vas bas jako ubada u oci jer bi bili likovi kod kojih bleji kad su tu panduri
    split je prelep grad svi hoce da ih vodim tamo
    vu je uvek ostala nebitno dal su porodice ili ne
    ti nikad nisi bio deo neke gotivne atmosfere
    kad si slao sliku svog kurca da pitas sta nije u redu smejali smo se koliko je prejadan
    a cak i da nisi po tvojim postovima se vidi da si kivan na preko 2,4 miliona ljudi minimum jer znas da si medju poslednjima seksualno pozeljnima za picke
    ja cu uvek prziti vu i uzivati sa bolom u kurcu za to ego kiselih niskih vukajlijaskih glavica sa malim i mekanim kurcima koje jedva cekaju da kazu nekome da je postao mator za nesto i odu od osecaja da se ne zajebavaju i uzivaju ko ostali....przim vu odavno
    ko ikada moze tebe smatrati nebezopasnom galvicom,covek kojem si prozivao zenu za rak se nije ni trepnuo na tvoj post dok si se ti tako jako trudio da skocis pred njim da te primeti,on ni tad nije obratio paznju na tebe

ljubomoran si na ulicu,na vu i na skoro svakoga zbog pomenutog vec kurca premalog mekanog
    naravno dobices podrsku vukajlijaskih glavica jer dele to zajedno sa tobom

13. i naravno ja cu da vas unistim lagano

14. Citiracu tebe:

dzabe mi veliki kurac kad mi sluzi samo za pisanje

15. Sramota te je da uopste kazes koje si godiste, a kako i nece biti, kad s toliko godina PONOSNO pricas kako je vutra uvek tu deo tebe itd kako je ponosno przis. Nerad i nejebica stvorili su pasivnog degenerika. Imas li makar polozeno za auto slepcino?

16. Olaniče voleo bih s tobom jednom zapalindžati deset buksni, možda čak i petnaest

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.