Гласање за најлошијег лика на сајту

1. gde nema, vidis kako je lepo vreme.
    e moji ljudi, ja godisnje preko ruku prebacim tereta sto vi svi necete za zivota

2. Marko brat moj, i Mitar. Vidi se odma da slicne zivote zivimo. Volim ih ko sam sebe

3. jesam ja kod istraznog sudije? ne znam nista o nikome od vas, nemam blage veze cime se bavite a trazite od mene da iznosim detalje neke iz svog zivota.

4. vidim ja da ti nikako nisi u stanju da ukapiras sto sam ja pizdeo juce, ili namerno pogresno tumacis da bi me isprovocirao.ispadas glup u oba slucaja.kolko vidim ti mislis da si vredan postovanja jer radis teske fizicke poslove to je kao vau prava sam muskarcina ja dizem tesko svaki dan, to su prave vrednosti, ljudi kao ja glume u cecinim spotovima ane oni kanc pacovi.mentolu, svako moze da koristi lopatu i asov i ti se hvalis sa tim..

5. Ajde bre ne seri više jebali te poeni za forum da te jebali govnjarko jedan.

6. Pa pazi, kompleksan je dosta taj moj odnos prema zivotu na selu. Kao se nesto hvalim i ponosim a potajno zelim da odjebem sve to i budem gospodin u odelu, za svoje godine lep moj san na videlu. Imam ja zavrsen master na drzavnom fakultetu inace. Svakako bih voleo da odmorim par godina od fizickog rada

7. Maestro ne seri nego napisi koju poljoprivrednu kulturu uzgajas I sta si to brao danas. Al nemoj za 15 minuta nakon sto izguglas sta se bere u oktobru mesecu

8. tilmo tebe treba neko da prebije,ja bi te prebio sa pritom cajne jer si debil

9. Dobro bre miladine, ne zaboravi da sam te našao na fejsu jbt. Ono, ne mozes da prebijes dugovanje za flasu rakije iznosenjem starog namestaja iz podruma bednice.

10. uu bas se plasim dijabola kao sto si ti

11. Pa debilčino baš ću ja da jurim random likove sa vukajlije, nego to kazem da znam kako izgledas i da ne teipujes bilo šta slepče jedan obični.

12. Mislim da svako sa Vukajlije zna kako Labokv izgleda Tilmić. Ono, postao je mim ovde u jednom trenutku, nisi posebna mala pahuljica jer znaš kako izgleda čovek.

13. Dobro, to je jedna jebena slika. A pogledaj mu profil, tek tad vidis kompletnu sliku.

Svi ste videli onu jednu sliku aleksandrakg, a juce mi se izleteo da je na fantaziju ostavio prave podatke. I evo mu je jedna od slika sa profila, jer isto kao sto je ovde postavljao??

https://s1.postimg.org/7igmf2rtm5/Screenshot_2017-10-18-21-26-23.png

14. slepče jedan obični

a ti si poseban.u smislu, osoba sa posebnim potrebama

15. tilmo lako je tebi da nas zezas kad si najlepsi ovde hahaha

16. rekao bi da polovinom oktobra slabo ima poljoprivrednih proizvoda za branje

Ima ko je možda zakasneo sa berbom kukuruza eventualno. Skupljaju se drva za zimu. Ore se i đubre se njive.

17. Ima ko je možda zakasneo sa berbom kukuruza eventualno. Skupljaju se drva za zimu. Ore se i đubre se njive.

Није радио на време, јбг.
    Хахах Маестро бере дрва.

18. Krastavac berem jebem vas radoznale

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.