Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Jedan ljubazni i benigni skečić na temu Olov kurca, malo da olabavimo atmosferu
- Kakav je Ol kad skine ćega?
- Totalno opušten.
http://replygif.net/i/104.gif
Napustiću sam temu, nema frke
Vukajlija - kiseli se
Maestro plaši mačke
Haha jbg kod nas se stvarno kaže brati drva.
Ne znam kako je u Vojvodini (pošto Maestro spominje salaš).
iz ove prilično nezanimljive rasprave, najjači deo je saznanje da je oll bio nacista u mladosti ahah
Hahaha
hahahahahha vrhunska skecina
Maestro, ne primaj se da sam na tvojoj strani, zezam se na Olov račun jer mi je gotivna glava
Ne primaj se da se ja primam da si ti na mojoj strani, samo objektivno ocenjujem skech
Opušteno brt nema frke
sjajna diskusija
ne al sad ozbiljno, da l stvarno prozivate ola što duva hahah
pa to kao da prozivate žajka što skečuje npr.
i naravno ja cu da vas unistim lagano
pre 5 sati
ko me zove
ko me zove
ko me zove
kroz snove mojee
Ne pratiš temu trohromozomko
I brt nije ga niko prozivao što duva, omašio si poentu. A da se sam namestio jeste.
Ma ko ga proziva zbog toga nego on popenio sto su ga malo posprdali za onaj glupi post gura vutru u sise nbg sta vec.
Pet puta je pisao kako svi vukajlijasi imaju male kite,nula ulicnog iskustva I kako su kisele mekane glave,sad milion varijacija ovoga.
Posle doleteo masetro I pocelo klasicno kenjanje neko debilno bilo bolje dok je isla prica ko je prekisela glava
Maestro ako ti je za utehu ja sam obućar,popravljam na gospođe obuću heheh.A što se tiče ovog narkosa najviše mi je zasmetalo što vredja ljude koji nisu iz BG,ko zna iz kog kamenjareva u CG je on došo...