Prijava

Imam neke asiks za trcanje jebu kevu najbolje koje sam imao za trcanje do sad. Izlizale se odozdo skroz a nista izgubile oblik. Dobre su to patike

Balencijaga je mozda najbolji nacin da pokazes ljudima da si dziber bez ukusa za zivot.

Ma dobar je asics, ja sam nosio one gel lyte III bile su jebacke bas jedan period

Najbolje patike ikada napravljene su ove

https://absolute-snow-content.cdn.rlab.net/Larger/dc3cb0b1-f739-40ab-b8d4-a6377b9b7e21024_HI_CDL2-LE6-0_1.jpg

Nosim ih vec tri godine svaki dan bez prestanka. Prolece, leto, jesen, zima, sunce, kisa, sneg... nikad ih oprao. I dalje izgledaju kao prvi dan. Trazio sam po celom svetu da li negde ima jos i da ih narucim i da imam za sigurno do kraja zivota. Nazalost nema ih. Nadam se da ce izaci 4. Obzirom da sam video da je bila trojika.

Da napomenem samo, da sam ja sto se tice patika, citav zivot imao problem. Tipa, kupe mi na 6 cekova, ja posle 3 ceka vec trebam nove. Jednom sam iskoristio cak i garanciju na patike, koja je bila nedelju dana!!! Odvalio sam citav djon. Lik se smorio kad sam ih doneo. Odneo ih kuci i on sam ih zalepio xD jer je ocigledno butik blefirao sa garancijom.

Tako da, North Face Verto plasma!

Inace, uzeo sam bio isto te godine i ovakve za zimu kao i sneg
https://s13emagst.akamaized.net/products/3233/3232895/images/res_8779baa63aa975ce7da490195cc2f299.jpg
Ni jednom ih nisam obukao, jer mi verto plasma pokrivaju svaki dan na planeti.

Pritom, ove gore prve sam presmesno platio. Mislim da su nove bile oko 140e, pa sam ja naleteo negde pred kraj i bile su 60e. Medjutim, ja sam hteo zute a oni imali samo crvene. I skonam da gore kod plafona kao imaju jos 4 para izlozenih zutih. terao prodavacicu da vidi ima li moj broj i da se penje na merdevine. Na kasi mi naplatili 40e. Samo sam izasao.

Inace, Norvezani se jaaaako loze na HOKA patike. Iskreno, ne razumem u cemu je fora. Patike toliko sranje izgledaju da je to haos. Kostaju minimum 200 evra, a izgledaju kao najgore patike sa subotickog buvljaka.

musssashe
Inace, uzeo sam bio isto te godine i ovakve za zimu kao i sneg
https://s13emagst.akamaized.net/products/3233/3232895/images/res_8779baa63aa975ce7da490195cc2f299.jpg
Ni jednom ih nisam obukao, jer mi verto plasma pokrivaju svaki dan na planeti.

Taman sam hteo da te napušim kako si pičkica, ali vidim da si u Norveškoj, onda je ok. Xd

Zasto pickica? Zbog boja?

Zbog svega. Osim ako nisi alpinista.

ja cu da uzmem neke ON patike zanima me kakve su.
https://sportofino.com/en/on-running-cloud-men-s-trainers-1999509-pebble-raisin
za zimu imam ove salomon.traju mi dve god.verovatno ce jos pet, nista se ne menjaju.ovakve cipele od mikrofibera su zakon za sneg.ne propustaju vodu, lakse su i komotnije od koznih
https://www.sportsdirect.com/salomon-sanford-gtx-mens-walking-shoes-183074#colcode=18307403

I nikad ne bih dao tipa 20k za patike.

Uvek gledam neke 7-8 hiljada, 10hiljada maks i to ako mi se baš svide.

patike su za sport samo.

ili ako bas za uz nesto sto nije sport onda neke tupave samo, nikako ove atletske.

odnosno moze i atletske ako te boli kurac kako izgledas, ali ne da se modiras.

ove planinarske, najbolje su lowa. imam jedne, nosim ih i ovako kad sneg, neupadljive su. za po blato, i planinu jebu kevu, mozes kroz potok ako je do clanaka do sutra, nece se nakvase noge. kiskav sneg itd

pre sam imao neke i ne secam se salomon ili ove north pole, tesko govno. nakon mesec dana bukvalno su pocele da pustaju vodu unutra na obe noge, al za razliku od normalnih cipela gde ti se osuse noge, ove pustaju unutra, a ne pustaju napolje, i na kraju hodas u baricama. uzas. samo izgledaju zajebano.

Naježim se kad vidim kožna jakna, džemper, široke farmerice i šarene asiks na nogama.

vidjao sam i sa odelima.

Prošli vikend sam ceo dan tražio patike i eventualno kakav dodatni aksesoar đuture. Poražavajuće je da su mi se doslovno jedne patike svidele, al to je bio Paćoti i jedini razlog što ih nisam uzeo je što je logo bio ogroman, jbg ipak nisam diler i džiber, mnogo vrišti ono. Svaku sam radnju obišao, doslovno ni neki preskupi model mi nije zapao za oko. Na kraju sam uzeo neke polubrze za trenerku i do prodavnice, ni one mi se ne sviđaju. Dal je ukus današnjih nosača patika izopačen ili prosto nama svakakve fuševe šalju, ne znam, nisam pametan.

Ukus za patike mi je prilično bejzik, obične kožne minimalističke bele
ili ove
https://www.djaksport.com/adidas-muske-lfs-patike-grand-court-n65216
Eventualno taj tip samo platnene.
Za fudbal i trčanje ne računam, to je više nužno.

U zadnje vreme mnogo više volim duboke cipele (čizme) i to nosim veći deo godine, ako nije pretoplo. Tu sam spremniji da iskeširam neku ozbiljniju sumu

Patike... jeben li ga, kupim neki srednji tier najki oko 15k jednom u 3, 4 godine, nosim ih dok ih ne napravim na froncle, kupujem nove. Generalno malo vremena posvećujem odeći, izgledu svom uopšte. Nisam neki prljavac, ali ne mogu za sebe da kažem da sam lepo obučen.