Fantasy UEFA Euro 2016

1. Neću čitati pravila, kolko izmena između kola, 3?
    I linkujte mi hot tips postove, fazon za kapetana da može da se menja i slične forice.

2. gde da kucam kod uopšte

tim sam napravio i šta sad

3. лигз, џојн а лиг

дио:

Number of free transfers
    Group stage: one per matchday
    Round of 16: unlimited
    Quarter-finals: 4
    Semi-finals: 6
    Final: 6

капитена можеш да мењаш у току кола, ставиш прво неког ко игра вечерас, па ако не одигра претерано добро, пребациш траку на неког ко игра сутра и тако можеш до краја кола ако оћеш, ал нема враћања траке на неког ко је већ одиграо

4. Stevane kako beše ide na fantasy nova, jel se menja ceo tim posle svakog kola?

5. Da, svako kolo novi turnir i na kraju se sabiraju svi poeni.

Ako još neko sad bude tražio šifru, nek mu pošalje bilo ko, ne mogu u ovih sat-dva da budem na kompu/telefonu sve vreme.

6. A di se gleda globalna liga?

7. Sad cu i ja da upadnem, upravo pravim tim.

8. Haha, ispostaviće se da sam kupio Fađin tim. lol

9. Poslao sam pm, ali jos ne odgovara, tako da jos uvek nemam.

10. Haha, ispostaviće se da sam kupio Fađin tim. lol

Šta?

EDIT: Sad sam video ahahahahaha

11. Thomas Shelby se zovem, tvoj tim se tako zove. Skečić da je tvoj tim zapravo moj!

C0a šaljem kod.

12. Posl'o. Pošalji mu i ti, dio, neka mu, voli možda da ima i rezervni.

13. Hvala obojici. Neki bug, nije postalo zuto ovo cudo gde pise kad stigne poruka...

14. Ma ne sija nikad govno. Ni meni nije sijalo kad je stec slao.

Napravio sam neki timčić, jbg, na brzinu, i nerezonski vrv, al kao što ime čuvene teme nalaže, brzo ali nesigurno.

15. da li mogu da stavim kapitena jednog pa ako bude los da sutra stavim drugog?

16. znaci ne izmena, samo kapitenstvo

17. Da. Stavi nekog za večeras, ako zasere - promeni sutra. Ako zasere i taj - promeni i njega, uzmi trećeg. Računaju ti se dupli bodovi samo od poslednje izabranog, stare ražalovane ne možeš da vratiš.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.