Fantasy UEFA Euro 2016

1. Ипак сам се одлучио за Жируа и Де Брујнеа уместо Роналда и Деле Алија, иако ми се и даље чини да би Роналдо могао да да 5 комада у групи с обзиром на противнике.

2. igram brate,pre pola sat sam napravio tim :)vido da se igra,pa reko aj i ja.kud svi turci,tu i mali mujo.
    igrao sam ligu sampiona pre 5-6 godina.

3. Ocekujem da posle prvog kola budem na nekom za mene zadovoljavajucem sedmom mestu

4. пошаљи онда код човеку да уђе у лигу с нама.

и који курац би бенију да се потпише именом и презименом тамо? :)

плаши ме што још нема шомијевог тима, бићу тужан ако окасни :((

5. Beni se mozda preko fb registrovao

6. A mozda je i hteo da se predstavi sirokim vukajlijaskim masama

7. е да, можда преко фб-а, мањи је цим верујем.

8. preko yahooa sam se logovao, kao i za prošlo prvenstvo. ovi sa pl fantazija znaju da sam ja

elem, de hea će biti optužen za silovanje, pa vidite koliko vam znači ta informacija za vaš fantazi tim
    http://www.dailymail.co.uk/news/article-3635405/David-Gea-sent-home-Euro-2016-caught-prostitution-scandal.html

9. JEBACE VAS FK GOJKO

10. Jel sigurno može da se menja kapiten svakog dana do kraja kola, pošto sam stavio Patrisa Evru za večeras hahah

11. Да.

Санитарни, послао сам ти код пре 40 минута, уђи у лигу пре 9, не знам да ли може после да се улази.

12. Да, иако нисам сигуран да ли се озбиљан или се шегачиш.

13. Ja igram ali u drugoj ligi sam ne znam da li mogu u dve da budem?

14. Мислим да би требало да можеш, ено ти код па пробај, иако ни за тебе нисам сигуран да ли си озбиљан или се шегачиш.

15. mogu li da dobijem kod :D

16. Ne ozb, sad cu da ga skarabudžim ako stignem ući ću, ako ne jbg.

17. Stižeš lagano :)

Do jaja, biće nas bar 24, srećna vam borba za drugo mesto, heh.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.