pa, ono, neki od parametara su mi: da je rumun ili slovak(mada ne dopušta više od tri slovaka u timu), a kad sam video da se baja preziva prepelica, taj je morao da ide za kapitena
jesam se zajebao, ja reko da uštedim pare, trebaće mi tokom sezone možda
uzdam se u neki bag gde će moji igrači koje niko drugi nije izabrao da budu savršena antiteža zlatanima ibrahimovićima, pa će softver da ode u kurac i da moj tim osvoji
lolek, jesam ja
mislim, nije da sam preterano ozbiljan u fantazi fudbalu, al reko da probam, a i da se malo našalim usput
Haha Radj daj tim. Vrv je bolji od mog, lol.
vrlo je moguće, dobio sam ovu prvu utakmicu 4:0
prepelica kapiten ubo dva komada lol
http://image.prntscr.com/image/a3df332e847845d9bd1d389462307ad6.png
sad ću da ti dam, samo da promenim mejl i šifru kojim se loguje
edit: jel ti stvarno treba, nisam ispratio šta se dešava s tobom
Mislio sam da okačiš tim da vidim, ne da mi daš acc looooool
Zašto mislim da si igrače kupovao po sistemu ko ima zanimljivije ime? Jel ti u banci ostalo bar 60m?
šta da printujem, je l' ne odgovara ovo iznad što sam okačio
Odgovara, nego ti kažem da sam to tražio, ne da mi daš šifru i mejl.
Jel se dobija nešto ako je tvoj igrač top performer? Nešto ne vidim u pravilima.
pa, ono, neki od parametara su mi: da je rumun ili slovak(mada ne dopušta više od tri slovaka u timu), a kad sam video da se baja preziva prepelica, taj je morao da ide za kapitena
jesam se zajebao, ja reko da uštedim pare, trebaće mi tokom sezone možda
jel se pare troše samo na početku?
Troše se da kupiš najbolji tim, mada možeš kad oćeš, al kad prodaš igrača vrate ti se pare (manje ili više, zavisi da l je krš ili nije).
Al neka, štekaj za crne dane, zauvar je.
xaxaxaxaxxaxa
uzdam se u neki bag gde će moji igrači koje niko drugi nije izabrao da budu savršena antiteža zlatanima ibrahimovićima, pa će softver da ode u kurac i da moj tim osvoji
Loša utakmica za sad, mada sam očekivao 1:0 tr em je otvaranje, em je EP, nisu ovo kval. da im se jebe.
mozda cak rumuni dobiju....
Navijao bi za Rumune ali nemam ni jednog njihovog u timu. Skočio sam iz kreveta kad je Grizman imao šansu na Pajeovu asistenciju.
+1
I ja imam njih dvojicu. Kažem ti da je to moj tim hahaha. A jbg neće valjda bit 1:0 a strelac Evra na odbijenu.
Paje stvorio 3 šanse, mogli su ova dvojica bar jednu da iskoriste.
Upravo tako, dio, na odbitak pogbinog šuta naleće evra i vodi mene na vrh lagano. :)
http://i.imgur.com/PorOeD8.jpg?1