Sta kaze Aca informacija, pominje li "Francuski šansoni protiv Rumunskog manelea"?
EDIT: Gledam francuski stream, mrzi me da ga slusam.
Sad ce Rumunima da se digne patka...bice svasta do kraja.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Mada ja čekam da ga stančiu zavuče, verujem u tu momčinu rumunsku.
I ja grizmana al sa pogbom
Košćelni meće do kraja.
Kolko ima crnja u fra u startnoj, ima 7-8 sig, fazon Ugo Loris, Grizman i Žiru normalni (i Košćelni). I Rami koji je polutan, ti su najgori.
Ako se Rumuni ne povuku u 16m nece ga primiti do sutra, ako se povuku majsto Ziru mece 2 komada glavom i to na asistenciju Pajea.
Jebem ti mater idi kopaj kanal ciganšturo, takvu asistenciju stančiua ne iskoristiš, slepče.
Eto, Žiru dao gol o jebemti.
Šta je ovo sve mu jebem prebacio sam Pajea za kapitena, a ostao Ibra mamu mu Radj nešto hakovao.
Ziru predoktor fudbala
payet asistencia, skupljamo bodove lagano...
E još da me usere da žiru utera još jedan a da evra asistira pogbi, juuuuu.
PENAL HAHAHAHAHA
EVRA LOOOOOOOOL
DAJ MU I CRVENI
Ode klin sit kao da ga nije ni bilo :(
Sta kaze Aca informacija, pominje li "Francuski šansoni protiv Rumunskog manelea"?
EDIT: Gledam francuski stream, mrzi me da ga slusam.
Sad ce Rumunima da se digne patka...bice svasta do kraja.
Zakinuli su me za dva boda, stančiu izvukao penal i ništa, ostao na dva. Nasa i Vatikan, još će da nameste da Ukrajina osvoji, šta ti je mafija.
Za sada dve izmene na utakmici desamp izvadio oba igraca koja ja imam hahahaah doktor sam za ove fantazije
treba da izgube retardi kad izbacuje grizmana oj zivote
KOJI BOG OVAJ PAJE
JEBEMTI IGRICU KRVAVU ŠTO MI PROMENI KAPITENA ŽIVOTEEEEEEEEEEE