Fantasy UEFA Euro 2016

1. Opet popušaj sa kapitenom, ni Dele Ali nije uradio ništa Hartu ode klin šit jebali me Englezi gde sam našo trojicu da ih stavim u tim i još dvojicu na fantasy nova koja nisu ni igrala.

2. mene zajebo ignaševič, trebao sam berezuckom traku na ruku, ovako odoše bodovi jebiga....

3. Kolko je prosek kolo / dobro kolo / ekstra kolo poena?

Kapiram da ako ovako potera maler, neću imati ni 20. Prvo me sjebe uefa (mafiosi) nije mi promenila kapitena na pajea, sad ova dvojica morona sjebu klin šit u 92. minutu, sutra Zlatni da dobije crveni i u pm.

4. brate imam 5 igrača koji nisu ni na EP sastavljao sam tim baš ranije moram to hitno da rešim pomažite xd

5. ma jemen ti fantazi, 18 poena danas bednih

6. Kad će moći da se promeni kapiten?

7. MOLIM VAS OBJAŠNJENJE ZA TRANSFERE PLS

8. mislim da mora runda da se završi da bi mijenjao igrače i kapitena...

9. Kapiten može da se menja u toku kola stim da ti se računa onaj kapiten kojeg si poslednjeg izabrao. Transferi se vrše posle svakog kola, u grupnoj fazi imaš jedan džabe transfer između kola. Mislim da možeš da vršiš i više transfera ali te koštaju četiri boda svaki.

10. Ne mora da se završi runda (kolo) za kapitena, može da ga menja u toku kola. Transferi između kola, i to po jedan besplatan samo dok traje grupna faza. Moj ti je savet da se prebaciš na prediktor, tamo imaš veće šanse da uradiš nešto, čak i kad bi tek sad počeo da igraš.

11. http://image.prntscr.com/image/fb476f1d33f84029ba06fca1a6cb5603.jpeg

kako 17 bre kad se sve sabere imam 21, koj kurac sa fantazijem, UEFA MAFIOSI

12. Trenutno sam četvrti u Srbiji a treba još pet igrača da mi igra 'ajmo loženje opaaa

13. Ajde modricu u usta te jebem bas

14. jedan gol modrića jako bi promijenio situaciju u kojoj se nalazim.

15. 9 поена ал чекам још 8 играча међу којима је и капетан

16. Subašić Rakitić i Ćorluka, verujem u vas Hrvati!!!

17. Ajde modricu pustinjska lisice malena postigni jedan zgoditak lansiraj me u vrh tabele

18. Ako ne morace miler po ko zna koji put da me vadi iz govana

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.