Fantasy UEFA Euro 2016

1. AJMO NOSATA KAPITENČINO, JOŠ BAR GOL I ASISTENCIJU

2. ja imam modrica i rakitu na fantazi novi za kes

3. Pustite hrt2, komentator gori od Ace informacije, malopre pominjao oca od Corluke i kako su zajedno u hotelu jeli cvarke...

4. jebem ti srnu šta promaši sve prokletnik

Ko shomej?

Modrić mi je kapiten brt, ne znam dal da turim Ronalda sutra hm

5. I meni modric kapiten ne znam dal da mecem milera posle

I mene srna iznervirao 180 centarsuteva ni jednom da pogodi nekoga jebem ga usta hrvatska

6. pa sad i ne mozes menjati mislim, tek sutra

7. 13 poena za sad, da stvar bude gora sjutra imam Djidjija na golu i Azara i Lukakua u napadu. Nego ajde nema veze mozda predjem 20 poena za ovo prvo kolo.

8. Izašao sam izkuće u 40. minutu frajer je sačekao da odem da me ukanali. Pederko.

Loše kolo za sad.

9. Modrić ispoštovao, trebalo je da ga stavim za kapitena ovako moram da čekam Nemce večeras.

10. pa sad i ne mozes menjati mislim, tek sutra

Mozes brate kad oces kapitena i rezerve

11. Imam 31 bod za sada i jos 3 svabe, 2 spanska cigana i jednog belgijanca

12. Mozes brate kad oces kapitena i rezerve

Раније је било на крају сваког дана, па до почетка прве утакмице сутрадан, нисам сигуран да може између сваке утакмице.

13. Mislim da ne možeš između dve utakmice. Ja sinoć oko ponoći nisam mogao da promenim kapitena tad još nisu bodove izračunačili tek sam oko dva promenio kapitena. Treba im previše vremena da dodaju bodove igračima.

14. Ja juce ceo dan menjao medju utakmicama

15. Dal je ovu dvojicu usralo da ubodu stopera koji je postigao zgoditak vec u prvoj tekmi, au..

Ja sam jedini koji je stavio gej Ronalda u tim :(

16. levandovski samo 2 poena, pu kaki sam baksuz

17. Jebo li te Gece da te jebo mrtvi. Ne može u munihu da igra, a mora ovde startnu. Pu!

18. Brv Kros oči moje. Mogao si Mileru al jpg.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.