Fantasy UEFA Euro 2016

1. Surleu jebem mamu sto je imao toliko sansi a nije dao gol

Srna i nojer klin sit mali pomogli...

2. E Srni ćale preminuo, možda ne bude igrao, imaj to na umu da ga zameniš nekim albancem kosovarom svojim

3. Kad je rikno? Ubacicu onda rumuna nekog rumuni igraju odbranu do jaja

Deveti sam inace i imam jos 3 igraca sutra, najgori potez cele ove lige je surle umesto pajea moram priznati. Nijedan od 3 napadaca mi nije dao gol usta ih jebem skrbava

4. Jel se racunaju bodovi od rezervi?

5. Danas rip

PRODAJ SRNU KO IMANJE NA KOSOVU ŠTO SI PRODO

Haha e ti i ja imamo isti napad, iste i probleme, a igramo taj neki totalni ofanzivni fudbal

6. Umro mu matori tokom utakmice, saznao čovak posle u svlačionici.

7. Jel moze neko trenslejt sa valjevskog zadnja posta divci xdd

Brt miler grizman kejn gospoda u kopackama pa necu valjda ronalda gusalja da guram u 11 rezerva moze

Ma srna je profesionalac odigrace on i dace gol verovatno iz slobodnjaka za caleta i moj fantazi

8. Не рачунају се бодови од резерви.

Морам да бирам да ли да убацим Дармијана или оног белгијског штопера или да убацим обојицу, а избацим Дракслера који има 3 бода.

9. kako se jebeno mijenja igrač ovde... mogu samo jednog da mijenjam i to onog najgoreg u timu...

10. Ухватиш мишем и превучеш на играча ког хоћеш да избациш. Или кликнеш на играча, па кликнеш на сабститут плејер.

11. pokušao, neće, probaću sutra... a i opcija za kapitena mi radi jedino na tom najgorem igraču...

ovo je sabotaža

12. Nije sabotaža nego ti ne razmišljaš. Postoji određeno vreme svake noći posle treće utakmice kad se otključavaju izmene i kad možete da ih vršite i to traje do početka prve tekme sledećeg dana. Sad na primer mogu da se vrše izmene.

13. 5. sam, a da je bilo sreće sa onim Berezutskim bio bih 2. sad. Nema veze, danas će SES Fabregas, Šejn Long i gospoda Kristijan Fuks i Marko Arnaut da izdominiraju.

14. Danas ocekujem da klin sitom spanije izbijem u top5

15. Da Ramos burazer ne dobije crveni, da utera gol glavudžom besnom, jedan klin šit od njega i Điđija večeras i eto me u igri opet. Inače kurac.

16. jebeni shomey dvaestri drugi ma jebes ti takmicenje

17. koliko igrača u timu imaju ovi što su u top 5 jbt... da li je moguće da ste toliko superiorni..

18. Ma someja usralo bice 17i na kraju

19. Leri nam pobego lepo ali stižemo ga verujem. Ja danas ispadam iz top 5 ali se već sutra trijumfalno vraćam.

20. Azar odradi dvije asistencije za Lukakua i nagutate mi se prasine.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.