Ne znam kojom sam se logikom vodio kad sam ubacio Širlea u tim. Verovatno istom onom kao kad sam na EP u košarci na bek šutere stavio Hezonju i Furnijea
Buskeca da, ali samo zato jer jeftin je bio, a nisam mogao da razmišljam puno koga ću, inače se ti defanzivni vezni ne isplate zbog nedavanja golova i dobijanja kartona
Opet sam se zajebo za kapitena. Hteo Modrića onda se setio da Nemci igraju večeras i stavio Krosa. Modrić gol ovaj samo asistenciju. Zadovoljan sam Krosovim učinkom ali sam u ozbiljnom iskušenju da prebacim traku na Sigurdsona mađiju kad Island bude igro svoju utakmicu.
i zasto mu jebeni predator kaznenog prostora tomas miler bleji na 40m od gola koji kurac
Haha ali bukvalno koji kurac, onesvestih se blago kad videh jebenog gecea u napadu, a milera na amr, znao sam da ništa dobro neće desiti se, još mi miler kapiten bio, katastrofa dan i život uopšte
da li mi je aktivan kros stiskam na njega pise no matches played
ubacio sam ga mozda nakon pocetka utakmice kako da znam da je uracunat njegov ucinak u bodovanje
Ima logike da ga ubaciš u sred utakmice, nakon što počne u startnoj i ima asistenciju, da će da ga uračunaju.
Ne znam kojom sam se logikom vodio kad sam ubacio Širlea u tim. Verovatno istom onom kao kad sam na EP u košarci na bek šutere stavio Hezonju i Furnijea
posto je sirle
7,5
http://vukajlija.com/forum/teme/70431-fantasy-uefa-euro-2016?strana=20#post_3526938
Hahahahahahaha
alaba 7
hahah sirle- kao neki curan sa vratom lelujavim i krestom na glavi i zove se srele
duka jesi stavio nekog od:alabam buskec, fabregas, modric, vicel, merrtens
Buskeca da, ali samo zato jer jeftin je bio, a nisam mogao da razmišljam puno koga ću, inače se ti defanzivni vezni ne isplate zbog nedavanja golova i dobijanja kartona
Zamalo da se pokajem što sam Ozila stavio
I ja imam sirlea budjavog jebali ga i gece i draksler. Imao dve sanse slepac
A levu jebem sve zivo i mrtvo koja je ovo formacija i zasto mu jebeni predator kaznenog prostora tomas miler bleji na 40m od gola koji kurac
Opet sam se zajebo za kapitena. Hteo Modrića onda se setio da Nemci igraju večeras i stavio Krosa. Modrić gol ovaj samo asistenciju. Zadovoljan sam Krosovim učinkom ali sam u ozbiljnom iskušenju da prebacim traku na Sigurdsona mađiju kad Island bude igro svoju utakmicu.
Solidan dan. Klin šit Boateng, Pišček, Srna. Modrić kapiten gol, Ozil asistencija. Juče užas jebeni bio, jebo me armin i njegov daunovac Runi.
Meni onaj Berezutski totalno ujebo juče koncepciju sa onim golom i što sam ga ostavio na klupi
Haha ali bukvalno koji kurac, onesvestih se blago kad videh jebenog gecea u napadu, a milera na amr, znao sam da ništa dobro neće desiti se, još mi miler kapiten bio, katastrofa dan i život uopšte
Biću 29. posle ovog kola. Samo radjard ispod mene, jer se sprdao, mada i to je pitanje. Trideseti!
Има нас 32, тако да можда будеш и 31. или 32. лолек
Шоми, то није солидан дан брт, већ одличан.
Очекивао сам више од мојих Немаца.
Haha Dukka isto sam i ja rekao kad sam video. Još mi brat kaže "nemoj biti idiot Lev od finala sp više voli Gecea nego ženu", al jok, jedem ja govna.
Pa Šurle za 20 min. imao više šansi nego Miler za 90.