U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Dal sam antiduduk tutumrak toliki ili defakto nema odeljak na uefinom sajtu za predstavljanje bodova ukupno trenutnih koje imam
Duduk si jbg a ja sam jos veci bacio sam 7 bodovo EJ ZIVOTE EJ SUDBINO ZASTO NISI SVIMA ISTA
Aj dajte mi one bodove sto ste rekli da cete dati mmogo mi znaci dusa me boli
Stevane kopile daj sifru
Sibnite u pvt kod nemora stevan da mi salje valjda? Isti je za sve ne?
I koji su mi benefiti ulaskom u vas tim ako cu samo da vidim ko koliko ima bodova ne saljite nista ja sam mislio mozda da se sabiraju svi bodovi pa kao imamo timove najbolje a i individualno postoji lista najboljih
Ti si govno
Purgeru
Zasto me vredjas?
Ovako mi je ortak jednom davno napisao na fejsu nakon sto sam ga nazvao retardom ili govnetom ne secam se tacno ali bilo je benigno sig
Nisam pisao nista posle toga,smorio se i izgasio fejs
Inace poslao mi kod stec ja degencina nisam ni gledao poruke odma poceo sa izdrkavanjem-vazna jutarnja lekcija kako NE treba ponasati se prvo saslusaj celu pricu pa komentarisi tako ja jednom isao sa dzipom bmw budaletina neka vozi 30kmh na punoj liniji trubio 10min kad je krenulo prosirenje dam gas da zaobidjem i zaustavim kola ja reko sad cu ti jebati majku namerno nece u stranu da se skloni... Prisao sam do prozora i ugledao zenu sa cudnim licem ispostavilo se da je imala blazi oblik retardacije ceo dan posle toga sam bio tuzan a sutra dan srecan sto nemam nikog u porodici takvog. Od tada ni jednom nisam zatrubio nikome
Cek cek kako retardirana a vozi automobil?? Znaci samo nemojte ta glupa pitanja retardi imaju specijalne dozvole sa kojima samo ne smeju od 11 do 5am da voze i mora suvozac da bude normalan...tako da...ne pricajte gluposti. Ja sam odrastao pored retarda i invalida iza bezanije u domu znam paraolimpijca sampiona u bacanju diska ili necega tu on zivi isto tako da tesko da se neko razume bolje od mene u retarde ako misli da se razume i tad ne znaci da se razume jer je to fatamorgana a ovo sto ja imam u glavi retko je i vredno.
Ako mi igrač ne igra, avtomatski se ubacuje izmena jel tako?
Nadao sam se da će Belerin nekom magijom u startnu bez preteranog razloga, tj. zato što ne volim ćelavog matorca. Iako nije bilo logike + je naknadno pozvan jer se skršio Karvahal.
Pa da upadne Bonući mađija da me počupa malo.
Ne kulirajte jbg.
Inače sam završio kolo. Eventualno ako ovo upadne, ovih 8p od Bonućija mađije.
Znam da ste odma spremni da sudite
Danas su svi sudije i dzelati a kad treba da se komentarise o njihovim guzicama onda su prvi u redu da se pobegne. Vec vidim spremne vukajlijase na tastaturama hoce da mi podvuku ali nema materijala ja retko sta pricam a da ne znam i nema te oblasti poznate ljduskoj inteligenciji koju ja ne poznajem parafraziram pseta tako da uvucite se u jazbine svoje i prestanite da ispadate glupi u odnosu na mene bez preteranog razloga
Dio, ja mislim da bi ti bila automatski izvršena izmena da si danas imao još nekog igrača na klupi na toj poziciji. Da li će ovako - sumnjam. A i već bi bila izvršena pretpostavljam.
A majku mu španci su već uveliko završeni bili pre nego što su žabari počeli. Lol, na početničke greške (bad luck) sam izgubio oko 20p otprilike.
Čekam steca, prekaljenog znalca ove igre, da aminuje da će sve biti ok.
Ako ti je Bonući od početka kola na klupi (tj. ako ga nisi stavio na klupu nakon što je odigrao, što verovatno nisi uradio) i ako je prvi na redu za izmene, a Belerin ti na kraju kola bude na terenu, ubaciće ti Bonućija i računaće ti njegove bodove.
Tako sam i mislio, tako i jeste.
Lagao sam gore, hteo sam da ti makar userem dan kad već dobijaš bodove na lepe oči.
Neću da dobacim ni do 50 u ovom kolu, al' sledeće će biti bolje valjda.
Eto...svi su svoje probleme resili a psovih 7 poena kurcina, ovi iz uefe ni majku da mi opsuju
Haha, uh baš si me usro, sastavljao sam tim a da nisam gledao ni ko protiv koga igra, ako ćeš realno. A i više me usralo što mi nije confirm kapitena na Pajea, pa to što su slepački englezi priili gol u 90. (dva klin šita otišla), i to što je Miler stavljen na AMR da bi jebeni Gece igrao špica Lev pederčina trpa se sa Geceom.
A i jbg, znam kako je bilo nekad, neće se skroz izokrenuti u pm.