Fantasy UEFA Euro 2016

1. ako si vršio bilo kakve izmene, onda nema automatskih. znači ako si bilo šta sam menjao, ne upada ti bonući

2. kako bre da zamenim ove rumunske i slovačke anonimuse što sam kupio?!

3. moraš mejl uefi da pošalješ

4. Mislim da nisam. Zato što u izmenama imam jedino Bonućija od krštenih.

Dodaj Rađ na kraju sportski pozdrav!

5. haha, evo ps će da pošalje umesto mene

6. Haha beni

Mislim da imaš dozvoljen jedan transfer po danu, tako da moraš jako lagano krenuti u rekonstrukciju tima, ako već ne veruješ u rumunje

7. dio, to važi i ako ai kapitena menjao

8. VAljda nije po danu vec po rundi (matchday). Znaci veceras oko ponoci.

9. E da i uzimaju ti valjda neke poene za transfere

Edit: U pravu je ledeni, po rundi. Izvini hteo sam da te zajebem jer si konkurencija

10. Haha ne važi nemoj da me jebeš.

Radj ako hoćeš da praviš ponovo tim imaš divljakušu da iskoristiš, sačekaš da se završi danas Portugal-Island, i otključaće promene, i poizbacuješ sve što hoćeš i kupiš krštene (ovo možeš samo jednom do kraja prvenstva).

Inače, možeš jednog igrača besplatno, isto kad se završi Por.

11. If no manager substitutions or captain changes are made, automatic substitutions will take place at the end of the matchday, when all fixtures have been played.

Auuu, surovo. :(

12. ne mogu da prezalim pikevih 12 poena :( cekam da sklone vise to.dusu mi razdire.

13. Eeeee a mojih 7 :(((

14. AJMO MANEKENČINO, DVA GOLA MINIMUM

15. Brate igrao sam X2&0-3 na islanda mocnog

16. Karvaljo na terenu a ja imam bruna alvesa.

17. Jedva čekam da menjam ove magarce jebemti tim

18. Moram srnu menjati jbg(NISAM DOBIO 6 BODOVA ZA NJEGA UEFO JEBEM TI SEME) a planirao sam da menjam nesto u vezi ili milera da izbacujem jebem ti leve sve sto imas na svetu da ti jebem udarnu iglu i predatora kaznenog prostora si gurno na krilo

19. Ne moze zdravo da razmislja od kolicine sekreta koje unosi u sebe, poludeo je, sto bi reko gvozzden blog ja sam mislio da Lev onako perfidno pojede po koje govance a on je ocigledno potpuno lud nemac

20. Taman sam teo reci da ovog nanija raspalog treba staviti u tim svi se previse fokusiraju na manekena(sto ne znaci da ne moze nista da uradi nego nani jeftiniji pa zato)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.