Fantasy UEFA Euro 2016

1. Imam bejla kao kapitena ali se razmisljam da metnem sutra traku ronaldu hm ko zna sta ce se desiti ja znam sta ce se desiti stavicu traku ronaldu

2. Ево сад гледам и рачунам, Словаци иду сигурно даље са 4 бода, Северна Ирска исто јер је боља и од Турака и од Шипаца с гол разликом. Шипци могу да прођу само ако Португал изгуби с 3 разлике од Мађара, а да притом Швеђани и Ирци не добију своје мечеве. Или да Шведска дркне Белгију са 4 разлике и Мађари Португал са 3 (лол и лол), а да Ирска не добије.

Дакле ако Португал добије, а очекује се, Исланд са иксом има пласман даље. А нешто сумњам да ће Ирци да добију окрњене Италијане, а још више сумњам да ће Швеђани моћи нешто против Белгије.

Једино је јасно да су Шиптари победом Турске с ових 2:0 издували практично, Турци су близу, ал' клинац, свашта може да буде.

који ми курац би да се млатим с овим ево не знам.

3. Kris Smolinž ispoštovo klin šitom kapitensku traku kad već ne može niko da mi da gol. Polako se penjem na tabeli.

4. I dalje čuvam drugo mesto i zaostatak za vodećim je skromnih 34 boda a Sigurdson mi igra sutra. LERI DIŠEM TI ZA VRATOM!!!11

5. Osećam pritisak, posustajem, tek sam 408. na svetu :/

AJDE, BARZALJI, SUTRA HETRIK I KLIN ŠIT

6. Ja solidno 241598. mesto

7. Лол па ја се попео на треће место

8. Stevan je onaj tip što viče pred ispit: "Aaaaaa, ne znam ništa, padam, kuku" i zabode devet.

9. Па имам три нуле, три јединице, један клин шит и једну асистенцију. Гле, 27 поена од читавог тима:
    http://image.prntscr.com/image/fa8f880e69624c21a4dbbecb9a5e5282.png

За сутра убацујем сву ову четворицу са клупе и пребацујем траку на Де Брујнеа. Јесте да могу да засерем и ово мало што ми Милер донео, али мора се ризиковати да бих покушао да смањим заостатак за Ларијем, одлепио се превише.

10. Jedino manekenska pedercina moze da me povadi osecam se tako nemocno :(

11. Video je sinoc od Mesija kako se izvode slobodnjaci, proradice u njemu vrela ciganska krv i ponos, danas mece 3 komada i takodje na zaprepascenje svih belezi 2 asistencije.

12. Totalna propas' ako ne bude Sirigu na golu umesto Bufona i ako Kijelini odmara. Dragovića sam kupio i metn'o za kapitena, mada ni sam ne znam što. Nije valjda lud da se opet jebe s crvenim kartonom.

13. Hahahah pa mene jebe neko stvarno. Juče Ramos uzima penal i maši, sad Dragović kapiten i uzima penal, reko' do jaja, defanzivac daje gol, ne može dvaput da me usere i maši slepac i ide u minus pa stvarno majku mu jebem da l' je moguće, umesto zbirno 20 bodova, biće -4 lol. I čemu da se nadam koji kurac jebeni, u kurac i fantazi i sve.

14. Neverovatno mi je i dalje, dva penala u dva dana, Milera i Ozila da ne pominjem, jebemti.

15. Teško da će neko biti baksuzniji od mene na ovom fantaziju.

16. Pa kad si sliko onog jadnog čiku beskućnika... :(

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.