Fantasy UEFA Euro 2016

1. Iznerviram se zbog promašaja rakitića, a onda se setim da imam ramosa u timu, pa sam sad u dilemi da li da se nadam klinšitu ili golu rakitića. Mada imam više dobrih defanzivaca, a još samo jednog veznog na klupi, pa bi bilo lepo da rakitić popiški malo večeras.

Edit: Kurac, samo defanzivni raspoloživi na klupi, 'ajde rakitiću.

2. Pa koji Rog Badelj Vrsaljko i Jedvaj da ti jebem majku Čačiću ne bude li došlo iz iksa. Dabogda prekinuli utakmicu (kvota 1, prim. aut.) i isterali ih sa EP pederčine kockaste.

Sve ja razumem al igraš protiv španjaca, pusti ljude da uživaju, kakvi kurac rogovi i kompanija.

3. Što volim ove hrvate, do sad svako kolo ispoštovali.

BRATJA!

4. Možda i prva utakmica na prvenstvu u kojoj prvo poluvreme nije bulja

5. Hahah, pa baš si u 59. našao da ga promeniš. Ništa, špicevi nastavljaju da me ubijaju, 'ajde rakitiću, čupaj.

Edit: Što bi bilo lepo da ramos uzme ovaj penal...

6. Hahah, kakav brat, stvarno šutira :)

I sad me usra totalno, u minusu je, mršustatejebem.

7. I sad me usra totalno, u minusu je, mršustatejebem.

8. prodao sam perišića koji daje gol i asistenciju i trojicu sa clean sheetom, uzeo hevedesa, krosa, milera, gereira koji pitanje da li će da igra. ostavio nolita, pajea... užas

9. Pošto mi je ramos kapiten hoće imati -1 ili -2?

10. Nije morao Perišić da skida dres baš, ali golu i asistenciji se u zube ne gleda :D

11. Usrase me hrvati dva spanska odbrambena imam o jebem ti i igru i sve

A turci mi srusili tiket slepci sad su nasli da pobede em moj tiket em sipci ima da prodju sada da su bar nakantali ove da budu bolji od sipaca pa da ima nesto pozitivno

12. Zamenim osam igrača i ostavim kijelinija u timu, debilčina, sto posto će da zaigra. Em su prvi, em idu na špance, em ovaj izgleda ne kao mrtvak, nego kao sablasni kosač lično, samo bez plašta.
    I ovaj ramos, jebem li mu seme, em penal, em što tri puta iz kornera ne može da je uglavi, mršmajmune. I ozil i miler danas isto, rakitiću ne uđe ono, ma daj. Od šest igrača napred nemam 15 poena.

I lepo sam rekao, čim mi je delovao tim lepo na oko, neću da preteram 32 boda. Jebem te u usta glupa.

13. Dobro je što nisam nijednog Nemca stavio za kapitena nego Moratu brata mogao je možda i da odigra celu možda bi metno još jedan ali nema veze. Nije mi kolo toliki raspad koliko sam mislio da će biti još ako Kjelini bude igro sutra super.

14. Ps, pa Albanci imaju 3 boda i 1:3 gol razliku, Turci 2:4, teško će ispred Turaka. Mada duvaju i jedni i drugi verovatno.

15. Meni nesto u glavi da siptari imaju 2:3

16. I da danas sam gledao tabele i racunao kako da sipci ne prodju jesam ostascen sam priznajem zelim sve najgore njima i njihovoj porodici

17. jedni duvaju sigurno, a ako švedska dobije onda obe duvaju hrišćanski kurac, tako da NAPRED IBRAHIMOVIĆU

18. Zlatan je iz kraljeva pricao mi jedan lik ispred str ema

19. Turci čekaju da Italija i Belgija ne izgube sutra i idu dalje sigurno, sa gol razlikom 2:4. Šiptari ispali definitivno, treba im neko čudo, fazon da Portugal izgubi od Mađara sa 3 razlike, dakle nema. Turci, Slovaci, Severnoirci, i Austrija/Island. A ako sutra Irci biju Italiju i Šveđani Belgiju, e onda će biti svašta.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.