meni 4 ostala,kedira povredjen.total soker.ako prodju afrikanci,bice 6.zamenim 6.nemam izmene i to je to.i koji ce mi izmene za 2 tekme.
navijam za island.
mislim da se jos nikom nije desilo.sem ako te ne nateraju da moras da kupis igrace,kapiram da mos i bez izmena.otisli po kurcu neki,emotivno si vezan za njih i neces da ih menjas.imas na njima sigurnu nulu i to je to.tako ja rezonujem.jebemliga sada
to sam ja pitao. na evroliginom fantaziju se računalo 0 poena za celo kolo, ako se dobro sećam
Pa zato sam i pitao jbg, da sam bio siguran da mi nece opaliti nulu za celo kolo nego samo za tog igraca druge bih transfere napravio za ovo kolo. Ovako sam gledao da mi svi budu prisutni zato malo slabije kolo al ajde xd
Ја сам на светском држао неке из Алжира до краја јер су ослобађали простор за скупље и није било санкција. Мада овде су канда нешто мало мењали, бем га.
Kako ste tako nesnalažljivi? Naravno da možete da držite u timu igrače koji su ispali, pogledajte Rađardov tim 14 igrača mu ispalo do sad pa opet ima 7 bodova u ovom kolu od Renata Sančeza.
Није се ни на евролигашком фантазију рачунало нула бодова ако имаш играче чији су тимови испали, добијала се нула кад избациш неког, а не купиш замену, па имаш непопуњено место.
meni 4 ostala,kedira povredjen.total soker.ako prodju afrikanci,bice 6.zamenim 6.nemam izmene i to je to.i koji ce mi izmene za 2 tekme.
navijam za island.
Brate ja jos studirao i kao ma kakav umtiti mangala igra sto posto i kupim njega umesto ramija debila
Brate ja jos studirao i kao ma kakav umtiti mangala igra sto posto i kupim njega umesto ramija debila
A koja je spika ako fali neki igrac, ako nemas 16 aktivnih(da su na turniru)?
to sam ja pitao. na evroliginom fantaziju se računalo 0 poena za celo kolo, ako se dobro sećam
mislim da se jos nikom nije desilo.sem ako te ne nateraju da moras da kupis igrace,kapiram da mos i bez izmena.otisli po kurcu neki,emotivno si vezan za njih i neces da ih menjas.imas na njima sigurnu nulu i to je to.tako ja rezonujem.jebemliga sada
ma da, verovatno. ko ga jebe u svakom slučaju
ps, za umtitija je moja procena, ali sam vrv u pravu pošto sam veliki poznavalac fudbalskih prilika jbg
http://image.prntscr.com/image/30766980ee894ebbbb56097ee86aa1c9.png
http://image.prntscr.com/image/b07190abb3534be299a4301f962db1b7.png
http://image.prntscr.com/image/e4c01dd965464bda853b9302426464fe.png
205 ahahahahah
Pa zato sam i pitao jbg, da sam bio siguran da mi nece opaliti nulu za celo kolo nego samo za tog igraca druge bih transfere napravio za ovo kolo. Ovako sam gledao da mi svi budu prisutni zato malo slabije kolo al ajde xd
Hahaha to tvoja procena lol ja reko procitao si nesto...sad cu da vidim u zurnalu nisam jos prelistao novine
Ladno me prestigao saban
Coikg ovo bilo najjace kolo ikad al opet 205 :D
Ја сам на светском држао неке из Алжира до краја јер су ослобађали простор за скупље и није било санкција. Мада овде су канда нешто мало мењали, бем га.
Meni su ti Alžirci što sam ih doveo zato što su jeftini doneli solidan broj bodova,više nego Aguero.
Kako ste tako nesnalažljivi? Naravno da možete da držite u timu igrače koji su ispali, pogledajte Rađardov tim 14 igrača mu ispalo do sad pa opet ima 7 bodova u ovom kolu od Renata Sančeza.
Garant ga je uzeo jer ga je podsetio imenom na renata henca :D
Na muslimansko-kupinarske prozivke ću se osvrnuti po završetku finala, ako do tad ubodem špica koji daje gol jeb'omupasmater.
P.S. Nisam ni video da pseto i ja jebemo, koliko ste vi jadni kad je 39 najbolji rezultat u ovom kolu, lol, a još dvojicu imam.
Kod mene isto jbt, ni jedan od "mojih" spiceva niie dao gol u picku materinu. Samo ronaldo onomad dva.
meni 3 odbrambena proslo kolo dali golove.svaki zaradio po 12 bodova.a spicevi igraju ko mlohavi kurci na prvenstvu.oni od kojih se najvise ocekivalo.
Zato sam tri poslednja mecdeja igrao u formaciji 5:3:2 ili 5:2:3 posle stavim kad paje pojede govno
Није се ни на евролигашком фантазију рачунало нула бодова ако имаш играче чији су тимови испали, добијала се нула кад избациш неког, а не купиш замену, па имаш непопуњено место.