Fantasy UEFA Euro 2016

1. Grizman kapiten. Paje i pogba su tu poz samo jebeni zinjak mi igra jos hah

2. Koja sam ja muflončina, prodao sam Grizmana da bi doveo zalizanog ciganskog pederka i doveo Milika a planirao Žirua. Paje kapiten mi je uteha, još i Francuska da klinšituje i super.

3. Au sta vas je stavilo Grizmana za kapitena, mislim da ce ovo kolo odluciti ko ostaje u borbi za prva cetiri mesta koje vode u Ligu Sampiona a ko ce se zadovoljiti borbom za Ligu Evrope. I Intertoto kup.

4. Meni Žiru kapiten, al to je zasad isti kurac, gol + asistencija obojica.

5. 2 asist griz ne znam gde si ziruovu video

6. Grizman ima 2 asistencije ako na to mislis

7. Pa Žiru je dodao Grizmanu za četvrti valjda, ne znam samo da li će mu pisati, ali ne znam što ne bi.

8. Pogba pise na rezultati.com

9. Samo dva minuta kasnije i Grizman je pogodio. Bila je to sjajna akcija, Žiru je propustio loptu kroz noge i omogućio Grizmanu da izađe sam pred Haldarsona, a napadač Atletika je majstorski lobovao golmana za 4:0.

10. A realno, propuštanje lopte kroz noge je vrednije od tog pasa!

11. Stevane, ako ti je lakse, uz tebe sam prijatelju :nohomo hug:

12. E u kurac svi cemo se usrati od poena

13. Pa da, a kad sam ja forsirao žirua u prva tri kola - ni da opepeli.

Makar da Paje utera još jedan, pa da budem zadovoljan s te strane, za sad gol i asistencija.

14. Ziru drvo a? Dobro djeco

15. Zinjak daje 2 komada i lansira doktora van gala van gal doktora na prvo mesto

16. Iz tvojih ustiju u bozije usi prijatelju dragi

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.