а реално му је стеван утерао куловски, црно није хтео ни да пита овде да се прича о томе, а стеван објавио као "демократије ради", а у ствари хтео да га исмеје.
nisam se naljutio sto ne pustate ortaka boli me kurac, nego me iznervirao ovaj sa ovim sviranjem kurcu hajde da pitamo clanove, da sam hteo pitao bih ovde ne bih tebi poslao poruku lepo kazi ne moze a ne ko one najgore picketine daj gumicu, uciteljice pitao me za gumicu jel mogu da mu dam kako mrzim takve ljude necu ni da igram ligu sa tobom iz principa
е, а није ни стец мислио тако, оправдано је ово с његове стране, само је могао да ти каже да сам приложиш овај амандман теми ако хоћеш, него је он хтео да скрати процедуру. е па сад нека испашта.
не озбиљно, и ја кокетирам са стеваном на певетеу, помогао ми око правила и свега осталог, да је куловчина - не би јбг.
realno, stevan hteo da ispadne fer i da ne ubacuje nekog sa strane na svoju ruku, pa pitao ostale, međutim crno ga loše ukapirao i onda se sve ovo okrenulo protiv jadnog steca život je surov
Брате, где ти ту видиш обраћање с висине, који ти курац? Прво напишеш да патетишем, а после пишеш "у извините, нисмо довољно кул да се играмо с вама".
Можда сам ја луд, ал стварно не видим шта је лоше што сам ставио "на гласање" ово, јер сам знао на основу ранијих фантазија да би могло бити људи којима смета. Јесте да сам ја направио лигу, ал нисам сад утриповао да је моје приватно власништво и да само ја треба да одлучујем.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
а реално му је стеван утерао куловски, црно није хтео ни да пита овде да се прича о томе, а стеван објавио као "демократије ради", а у ствари хтео да га исмеје.
Realno. Jes pokvaren ovaj Stevan. Garant se ni ne zove tako.
I ja generalno nisam za ubacivanje ljudi sa strane, ali kako god odlučite, danas svi igraju fudbal
To jeste problem ;(
nisam se naljutio sto ne pustate ortaka boli me kurac, nego me iznervirao ovaj sa ovim sviranjem kurcu hajde da pitamo clanove, da sam hteo pitao bih ovde ne bih tebi poslao poruku lepo kazi ne moze a ne ko one najgore picketine daj gumicu, uciteljice pitao me za gumicu jel mogu da mu dam kako mrzim takve ljude necu ni da igram ligu sa tobom iz principa
I sad nastavljas sa tim obracanjem nekome sa visine, jer si ti neki kurac, sazalio si se na mene kao ajde igrajte uf sad sam se stvarno iznervirao
хахах знао сам да је због стевана кулова :Д
е, а није ни стец мислио тако, оправдано је ово с његове стране, само је могао да ти каже да сам приложиш овај амандман теми ако хоћеш, него је он хтео да скрати процедуру. е па сад нека испашта.
не озбиљно, и ја кокетирам са стеваном на певетеу, помогао ми око правила и свега осталог, да је куловчина - не би јбг.
врати се, црно, недостајеш, бебо :(((((
Zapravo Stevan se često tako ponaša. To me izluđuje nekada što je devica Marija jebena, pravda neka i to. Inače dečko nema ni jednu grešku osim te XD
ма лоше га тумачи црно, нема ово везе с везом, стеван је баш мица јбг.
александаркг gownar za svako poštovanje XD
Posvađao bi 2 oka u glavi lolo
realno, stevan hteo da ispadne fer i da ne ubacuje nekog sa strane na svoju ruku, pa pitao ostale, međutim crno ga loše ukapirao i onda se sve ovo okrenulo protiv jadnog steca život je surov
Брате, где ти ту видиш обраћање с висине, који ти курац? Прво напишеш да патетишем, а после пишеш "у извините, нисмо довољно кул да се играмо с вама".
Можда сам ја луд, ал стварно не видим шта је лоше што сам ставио "на гласање" ово, јер сам знао на основу ранијих фантазија да би могло бити људи којима смета. Јесте да сам ја направио лигу, ал нисам сад утриповао да је моје приватно власништво и да само ја треба да одлучујем.
Ovo se ne bi dogodilo da je L@ki otvorio temu!
Khm
HAHAHAHAHHAHAHAHAH PLAČEM EVO KUNEM TI SE DE JE PUTINKA DA VIDI OVO
Хахахах, па нисам ја осмислио идеју и читав концепт приватне фантази лиге! лолек
Ovo se ne bi dogodilo da je L@ki otvorio temu!
Е, да знаш да си у праву. Лаки би га одјебао у Толетовом стилу, а ја овде покушавам да испоштујем вољу већине и остале демокрацке принципе...
Није овај народ за демократију, нама треба диктатор.
prijatelji mogu li i ja učetvovati u ovom velelepnom takmičenju
Plati članarinu
svestan si da se "članarinu" rimuje sa "karinu"?
Samo ako izgovoriš -članArinu (sa akcentom na A) što je ljomberski
па џанки је из крушевца, дећеш љомберскије :Д