Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Stec rodjen si za advokata nevezano sad za ovu "polemiku" :)
+ za predlog o ligi vukajlijaških ortaka.
ако вам и то није довољно педерски, називите је ЛСВ - лига сисица вукајлије.
јеботе, као да ми бане неко кући са још неким слепцем и каже: а брате, знам да нас има четворица за пес, ал' повео сам друга јер нема с ким да се игра
или оно кад те је кева као клинца терала да се играш са неким идиотом јер неће нико с њим
тебра, НЕМАЖЕ.
prekul ste za mene i mog pateticnog druga, igrajte se bez nas
а не љути се брт :(((
играј, не буни се нико, доведи и стрица.
спрдам се јеботе, најјаче да се сад одјавиш из лиге.
уосталом одјави се, кога боли курац ако си слепац толики да се наљутиш, искључујем те сад, разумеш?
Hahahaha crno se naljutio sto ne pustate ortaka hahahaha joj jebem ti
Ja sam protiv ubacivanja ortaka, eto
prekul ste za mene i mog pateticnog druga, igrajte se bez nas
Е брт, ово је већ патетика. Ајде немој зајебавати, врати се у лигу и пошаљи код ортаку, срамота ме сад већ, свађамо се око вукајлијашке фантази лиге јебем ти
Скаузеру, имам често тај неки смарачки супер-објективни приступ стварима, да.
Stecane ako ne vidim dva glasa za ubacivanje ortaka iscupacu ti usi ja sam glasao protiv
и ја гласам против јер је дебилчина ако се наљутио и одјавио, а иначе не бих имао ништа против да нас има 100, исти ми курац да ли ме деље ђото или неки нн лик, не познајем ни једног ни другог.
Добро. Ако резултат гласања буде типа 6:6, зваћемо Трућа да састави независну комисију сачињену од људи који имају искуства као чланови жирија у вукајлијашким такмичењима.
сад би требало да осећам грижу савести јер сам нам отерао два такмичара. ал' нема ништа јбг, изгледа да сам рђав човек.
Ja sam za osim ako mu taj drug nije LOL ovaj s Vukajlije
nooki
cao drugari gde ste
Naljuti se čovek lol
I ja sam protiv, ne protiv njegovog ortaka konkretno, nego bilo koga van. Već smo prošlih sezona imali te priče i za Premijer ligu i nismo puštali ljude koji nisu sa sajta.
Imam i ja ortake koji pikaju ovo, napravite ligu vas nekoliko i to je to, nisi ograničen na jednu ligu
Šta ako taj drug nema druge ortake, nego mu je crno jedini, a ne žele da igraju jedan na jedan