U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ocekujem br dobrih definicija 0-2 nego eto malo ziri malo se pravim pametan malo kontritam i eto
Tomo smor ako si stvarno zensko vrlo verovatno bih te jebo ok?( mozda bih te jebo i ako nisi ali to je ono bas bas bas mozda pa ne smem da obecam)
Nije da imam neku zelju da mu kazem ali mogu ako ti bas znaci jbg a za ovo mator ako si mnogo mala onda te ne bih jebo imam neke principe i to
Hahahaah pa sto brises postove jebem ti seme
sa kim pricas ti
Pa ti si dva posta obrisala kurwo idi sa cika buljom poremecaje brojite
manijak
Реално много је зајебанији ADD тј. поремећај мањка пажње, причао ми ортак да су изгубили веслачку трку тако што им је један у четверцу само у једном тренутку угледао неку птицу и баталио целу причу.
Chika Sii BuljaGZ
I ajde ne smaraj me vise moram da radim
Pa ako radis onda nisi mala pusi kurac lazljivi jebem ti mater
jel se ti stvarno nerviraš
uzeo digitalni merač i meri pritisak
sad će da stavi kocku šećera pod jezik
Pseto picka siptarska...
E tako... Sad ako ne pobjedim, recu da me mrzi ziri
Idi slikaj muda za sapatnicu u godinama komad 1956
http://imgur.com/QH3nAH6
Skoro nisam umro od nervoze nemoj mi to raditi pls
Pajo pobijedices sto posto
A dal ces pobediti to ne znam hahahahaaha kakve skeceve na nacionalnoj osnovi bacam haos e
Ne znam šta više da ti odgovorim, Boh. Imaš onih 5-6 tačaka na Euro2016 temi, prođi ih opet, mora da ti se nešto potkralo xd
I ne znam kolko ti misliš da ja imam godina, batice? 40?
I Prosecnog u žiri, podržavam skroz:)