Ceca novi album 2016 NOVO HIT

1. Jebeni Motika više nije alat nego je to Motika

2. Не знам да ли си упознат са постојањем аутора са ником МОТИКА, али у сваком случају је и требало да буде лоше, бацање лејм скечева је већ неко време у моди.

3. Ajd Liverpulovac teraj se u pizdu materinu

Koliko je to lepo reći random liku sa neta koji je zu sto godina.

:) ne sernjaj

ovo je kao da kajzenu objasnjavas da je stefan kjostić kul, u stvari suprotno od toga ili tako nešto

mislim ti sad njemu motika, daj ne troši se

4. heheh, secam se motike, cist sleng...

5. I i si caro bio dobar autor nekad

6. nekad bilo sad se spomiljalo, kuma donela kuma odnela, ciganka nevinost uzela sidu davala

7. Ono, sad si prelos, ali valja pomenuti da si bio kul.

8. i ti si omatorio, pa si skontao neke stvari. Naravno da sam prelos

5 je proslo

9. Jest, nisam nista bolji

10. A oduvek si bio sranje

shiitina

11. Stefan Kostic pomesao ove noci crnu i zlatnu

12. slusam opet album i sasvim dobar na drugo slusanje, ima govana ko didule naravno al to ce da tresti po klubovima koga boli kurac, isti fazon autogram, metar od mene je malo bolja, al na isti fazon

trepni je skroz dobar fazon, a evo sad mi i ova udje u uho
    https://www.youtube.com/watch?v=56Dyt4c_yHc

13. a jebem mu mater svaka dere na svoj nacin ipak je to ceca, ne bi govno izbacila sigurno, prilagodjava se trzistu i dere jbg, poslusajte opet ko razume razume

14. Rekoh ja brt, zna ceculja sta radi

15. Da l je iko osim Valdemara mislio da će Ceca da fejluje?

16. S tim da Valdu ne možeš da zameriš jer čovek veruje u to. OStali prce bez veze i slušaju krišom a javno se kurče iz fazona ko ti je ta Ceca. Nisam čuo ni za nju ni za Lukasa i Šabana takođe

17. A gledaj, ti i takvi jedu govna. Kako mozes ziveti ovde, a ne cuti za Cecu, Lukasa i Sabana. Nemoguce. Druga je stvar sto to neko ne voli. U mojoj kuci npr nikada na tv-u nije svirala narodna muzika i zaista ne bih znao nijednu Cecinu pesmu napamet u celini. Ali ko slusa nemam nista protiv. Njegov zivot.

18. kod mene u kuci samo krajisnici cepaju,ne slusamo rome

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.